19/04/2024

Για άλλη μια φορά “κόκκινο πανί” η Φιλαρμονική Λουτρακίου [Video]

6

Κόκκινο πανί αποτελεί η Φιλαρμονική Λουτρακίου. Η λειτουργία της μια πονεμένη ιστορία και οι πλάγιοι τρόποι για την αμοιβή των δασκάλων της είναι μια λύση που η Δημοτική πλειοψηφία με την υποστήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου προσπαθεί να περάσει και το επιτυγχάνει από ότι φαίνεται. Έτσι και στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο προτάθηκε και εγκρίθηκε να διατεθεί ένα ποσό περίπου 28 χιλιάδων ευρώ. Ο τέως Δήμαρχος κ. Κώστας Λογοθέτης επίμονα προσπαθούσε να αποσπάσει την ομολογία του Αντιδημάρχου Τάσου Σακελλαρίου ότι το ποσό που ήταν να εγκριθεί έρχεται να προστεθεί στα χρήματα που εγκρίθηκαν σε προηγούμενο συμβούλιο. Μόνο που ο κ. Σακελλαρίου δεν του έκανε το χατίρι να συμφωνήσει μαζί του. Ο κ. Σακελλαρίου χρησιμοποίησε φράσεις όπως “προσπαθείτε να εκμεταλλευτείτε τη δική σας πολιτική εμπειρία και τη δική μας απειρία”, “βλέπω τι θέλετε να κάνετε” κτλ.
Σειρά έβαλε με δυο λόγια όπως πάντα ο πρώην Δήμαρχος κ. Παύλος Παύλου ο οποίος έκανε σαφές ότι σε προηγούμενο συμβούλιο ελήφθη μια καταρχήν απόφαση και το ποσό εγκρίνεται σε αυτό εδώ.
Ο κ. Λογοθέτης επέμενε αφήνοντας μομφές για κάποιους που δεν ήθελαν να λειτουργήσει η Φιλαρμονική και ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης δεν το δεχόταν.
Την πιο τολμηρή ατάκα πάντως την είπε ο κ. Χρήστος Ασημακόπουλος αναφερόμενος στη Φιλαρμονική: “Γιατί δεν λέτε πρόσληψη τυχάρπαστων”;
Αυτό φυσικά ο κ. Δήμαρχος δεν το άφησε να πέσει κάτω:

Παραπάνω σας αναφέραμε πολύ συνοπτικά τα σημεία που θεωρήσαμε ότι έχουν ενδιαφέρον, ωστόσο για εσάς που απολαμβάνετε τους πολιτικούς διαλόγους το παρακάτω βίντεο θα είναι πληρέστερο και πολύ ενδιαφέρον:

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

6 thoughts on “Για άλλη μια φορά “κόκκινο πανί” η Φιλαρμονική Λουτρακίου [Video]

  1. Τυχάρπαστοι ε όχι δα. Ο Πελοψ δεν είναι τυχαία εκεί που είναι

  2. Τάσο δεν είναι πια και τόσο έμπειρος ο Κώστας 4 χρόνια είναι δήμαρχος σε λίγο θα κλείσεις τόσα σαν αντιδήμαρχος

  3. Ε ΡΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ. ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΧΑΡΙΖΑΝ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ. Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.

  4. Ο κύριος Ασημακόπουλος πολύ συμπαθητικός αλλά αυτό που είπε δεν έπρεπε να το πει. Έβαλε απέναντι ανθρώπους που μοχθούν κάθε μέρα για να μάθουν στα παιδιά ένα όργανο. Είναι άνθρωποι που δούλεψαν χρόνια απλήρωτοι, άνθρωποι με σπουδές πίσω τους και εμπειρία. Το μόνο που τους κρατάει είναι η αγάπη για τη δουλειά που κάνουν και η αγάπη για τα παιδιά.

  5. ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΜΑ ΑΠΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ ΟΜΩΣ

  6. Σιγά μην δουλεύουν τσάμπα .
    Ήτανε καλομαθημένοι τοσα χρονια Τώρα ο Πελοψ δεν έχει φράγκο και λέγανε .
    Να πάει να δουλέψει στις ελιές.
    Ουστ βάζει μπροστά τα παιδιά για να μόνον ΑΕΙ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *