Βάψτε τα … δόντια σας!

0
Συντηρητική δεν είμαι σίγουρα, αυτό πιστεύω τουλάχιστον, όμως όλο μου το είναι ανατρίχιασε όταν ανακάλυψε τη νέα μόδα στα δόντια ! Ξέρατε πρώτα από όλα ότι τα δόντια προσαρμόζονται στη μόδα; Οϋτε κι εγώ το ήξερα, μέχρι τώρα πίστευτα εντελώς ξεπερασμένα ότι τα ιδανικά δόντια είναι τα λευκά. Πόσο βαθιά νυχτωμένη ήμουν; Τώρα ήρε  η οδοντοστοιχία ουράνιο τόξο!Ο εμπνευστής αυτής της ιδέας θεωρεί ότι θα γίνει μόδα όπως τα τατουάζ

Τα λευκά δόντια είναι μάλλον βαρετά! Γι αυτό και ένας επιχειρηματίας αποφάσισε να φέρει τα χρώματα του ουράνιου τόξου στην οδοντοστοιχία μας!  Αυτό που εφαρμόζεται είναι κάτι σαν βερνίκι νυχιών … για να κάνει τα δόντια λιγότερο βαρετά.
Για περίπου 20 δολάρια που κοστίζει το ένα μπουκάλι, μπορείτε να έχετε ένα χρωματισμό χαμόγελο με φανταστικές αποχρώσεις όπως «sunshine», «Fairy Dust»,«Pretty in Pink» και άλλες επιλογές.

Βέβαια το να εμφανίζεται κανείς στα πρωινά μίτινγκ της δουλειάς του με γαλάζια οδοντοστοιχία ίσως δεν ακούγεται επαγγελματικό, ωστόσο ο Silverstein προβλέπει ότι πολύχρωμο στόμα θα γίνει μόσα όπως τα τατουάζ. «Ίσως να πηγαίνετε στη δουλειά με ένα δόντι που να ταιριάζει με το βερνίκι νυχιών σας ή με το χρώμα των μαλλιών σας», λέει. Το χρώμα, μένει στα δόντια έως και 24 ώρες χωρίς να ξεθωριάζει με το φαγητό ή το ποτό. Αφαιρείται με ένα απλό βούρτσισμα. Μάλιστα.
Ακολουθούν φωτογραφίες

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *