20/04/2024

Αύριο στις 19:00 συζήτηση για τη Κατάργηση Δημοσίων Υπηρεσιών στο Δήμο μας. (Ι.Κ.Α.,Αστυνομικό τμήμα, ΟΑΕΔ κ.α.)

0

Αύριο στις 19:00 συζήτηση για τη Κατάργηση Δημοσίων Υπηρεσιών στο Δήμο μας. (Ι.Κ.Α.,Αστυνομικό τμήμα, ΟΑΕΔ κ.α.)

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Αύριο στις 19:00 συζήτηση για τη Κατάργηση Δημοσίων Υπηρεσιών στο Δήμο μας. (Ι.Κ.Α.,Αστυνομικό τμήμα, ΟΑΕΔ κ.α. σύμφωνα με τον Κ Δήμαρχο και ο ΟΤΕ.

Τι περιμένουμε να δούμε; Περιμένουμε να δούμε δημότες χωρισμένους σε 2 στρατόπεδα  υπέρ και κατά του Δημάρχου.

Κάτι τέτοιο βέβαια αναιρεί ευθύς εξαρχής το νόημα της συνάντησης. Το να ακούει κανείς προκατειλημμένα τις προτάσεις δεν προσθέτει τίποτα στις εξελίξεις. Βεβαίως δεν είναι εύκολο να απαλλαγεί ο καθένας από εμάς από την οπτική γωνία που έχει, όμως ας το προσπαθήσουμε.

Φυσικά θα θέλαμε να ακούσουμε και απάντηση στα ερωτήματα:
“Γιατί αποφασίστηκε τόσο αργά αυτή η διαβούλευση; ”
“Τι έχει να προσθέσει στις ειλημμένες αποφάσεις της κεντρικής εξουσίας;”
Ή μήπως έτσι κι αλλιώς δεν ωφελεί αφού κανένας Δήμος δεν είναι σε θέση να επηρεάσει τα γεγονότα. Οπότε αυτή η συνάντηση γίνεται καθαρά και μόνο για να δώσει την αίσθηση ότι κάτι κινείται, ότι γίνονται προσπάθειες οι οποίες όμως φευ αποτυγχάνουν!

Πρόσκληση

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων καλεί όλους τους Φορείς του Δήμου, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής σε συζήτηση στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου την Παρασκευή 26 Απριλίου 2013 και ώρα 19.00.

Η συζήτηση θα αφορά την επαπειλούμενη συρρίκνωση ή κατάργηση των Δημοσίων Υπηρεσιών στο Δήμο μας με κλείσιμο του Ι.Κ.Α. Λουτρακίου, κατάργηση Αστυνομικών Τμημάτων Λουτρακίου και Αγίων Θεοδώρων και άλλων Φορέων.

Η ακολουθούμενη αυτή πολιτική οδηγεί το Δήμο σε πλήρη υποβάθμιση και μαρασμό με αποτέλεσμα να πλήττεται συνολικά η Κοινωνία. Καλούμεθα όλοι μαζί να αντιδράσουμε και να συναποφασίσουμε για τον περαιτέρω συντονισμό των δράσεών μας.

 

Ο Δήμαρχος

Κωνσταντίνος Λογοθέτης

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *