Αχαϊα: Ιερέας αποκάλυψε ροζ σκάνδαλο του ψάλτη στο κήρυγμα!

0

Αχαϊα: Ιερέας αποκάλυψε ροζ σκάνδαλο του ψάλτη στο κήρυγμα!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ένας ψάλτης που έβαζε στο «μάτι» τις περισσότερες καλλίγραμμες γυναίκες της ενορίας.

Μόνο που όταν διαδόθηκαν τα καμώματά του και η δράση του έφθασε στα αυτιά του ιερέα, ο κληρικός κυριολεκτικά άστραψε και βρόντηξε.

Το συμβάν έλαβε χώρα σε εκκλησία χωριού της ορεινής Αχαΐας πριν από δύο εβδομάδες περίπου.

Σύμφωνα με το dete.gr, ο ψάλτης είναι ένας νεαρός σε ηλικία και αρκετά γοητευτικός. Καθόταν πάντα σε αριστερό ψαλτήρι και εθεωρείτο ένας από τους νέους – πρότυπο για πολλούς από τους πιστούς που κάθε Κυριακή επισκέπτονταν τον ιερό ναό για να εκκλησιαστούν.

Δεν γνώριζαν όμως την παρασκηνιακή δράση του εν λόγω νεαρού. Και ποια ήταν αυτή; Εκμεταλλευόταν την παρουσία του ως ψάλτης στην εκκλησία και την καλή εικόνα που είχε δημιουργήσει προκειμένου να του ανοίγονται πιο εύκολα και να δημιουργεί καθημερινές σχέσεις με τους ενορίτες. Με τη διαφορά όμως ότι ήταν πάντοτε πρόθυμος να βοηθήσει και να συζητήσει περισσότερο με τις… καλλίγραμμες γυναίκες, παρά με άνδρες ή με γυναίκες μεγάλης ηλικίας!

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα διατηρούσε κρυφή ερωτική σχέση με δύο παντρεμένες και μία ελεύθερη νεαρή, αλλά όταν η τελευταία τον ανακάλυψε άρχισε να διαδίδει γι’ αυτόν τα πάντα. Έτσι, η μία μάθαινε για την άλλη, χωρίς όμως να τολμούν να αποκαλύψουν το παραμικρό. Η φήμη του δεν άργησε να κυκλοφορήσει στην κλειστή κοινωνία και φυσικά, τα μαντάτα δεν άργησαν να φθάσουν στα αυτιά του ιερέα ο οποίος έγινε έξω φρενών…

Ο κληρικός έκανε το σταυρό του μη μπορώντας να πιστέψει τα όσα άκουγε πως συνέβαιναν πίσω από την πλάτη του. Αλλά επέλεξε τον πλέον «κατάλληλο» τόπο και χρόνο για να ξεμπροστιάσει τον νεαρό ψάλτη. Κι αυτό το έκανε στο τέλος της θείας λειτουργίας την Κυριακή, όταν έβγαλε κήρυγμα κι άρχισε να αναφέρεται στην υποκρισία και στα ερωτικά σκάνδαλα που μαστίζουν την κοινωνία.

Στην αρχή δεν αναφέρθηκε ονομαστικά αλλά στο τέλος του κηρύγματός του γύρισε προς το μέρος του ψάλτη, του ζήτησε να κατέβει απ’ το ψαλτήρι και τον προειδοποίησε λέγοντάς του χαρακτηριστικά πως …αν δεν σταματήσει να κάνει τον γόη, θα τον διώξει με τις κλωτσιές απ’ το χωριό!

Πηγή: newsbomb.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *