Αφιέρωμα Loutrakitv.gr | Γιώργος Νταλάρας και Μίλτος Πασχαλίδης στην Κόρινθο! [photos, video]

0

Αυτή ήταν μια εξαιρετική συναυλία με όλη τη σημασία της λέξης! Αν τη χάσατε θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε το κλίμα και αυτά που ξεχωρίσαμε, για να νιώσετε σαν να ήσασταν εκεί.

Η συναυλία έγινε σε ένα πολύ χαλαρό κλίμα με αστεία των καλλιτεχνών με το κοινό και μεταξύ τους όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω, χωρίς αυτή η χαλαρότητα να αφορά τις ερμηνείες, εκεί ο πάντα απαιτητικός από τους συνεργάτες του και από τον εαυτό του Γιώργος Νταλάρας δεν κάνει εκπτώσεις και αυτό που απόλαυσε το κοινό ήταν απόλυτα προσεγμένο μουσικά και ερμηνευτικά. Ανάμεσα στα τραγούδια εκτός από αστεία οι καλλιτέχνες μοιράστηκαν με τον κόσμο κάποιες εύστοχες σκέψεις που δίνουν τροφή για προβληματισμό. Όπως στην αρχή της συναυλίας όταν ένα drone πετούσε πάνω από τα κεφάλια μας ο Γιώργος Νταλάρας το αποκάλεσε “ρουφιανάκο της περιοχής” και φάνηκε ότι ενοχλείται από την παρουσία του drone, ο Μίλτος Πασχαλίδης το πήρε πιο αστεία παρομοιάζοντας το drone με μεγάλο κουνούπι.

Ένα άλλο ξεχωριστό σχόλιο του Γιώργου Νταλάρα ήταν όταν ερμήνευσε την “τσιμινιέρα” και εξέφρασε τον προβληματισμό του λέγοντας χαρακτηριστικά: “Πέρασαν λοιπόν τόσα χρόνια λέγαμε αυτά τα τραγούδια, ξέραμε σε ποιους απευθύνονταν, τώρα σε ποιους τα λέμε; Γιατί και τώρα μετανάστες πάνε …”

Η Εστουδιαντίνα της Νέας Ιωνίας αποτελούμενη από εξαιρετικούς μουσικούς υπό τη Διεύθυνση του Ανδρέα Κατσιγιάννη απέδωσε απόλυτα τη μουσική, ήταν απολαυστικό να ακούμε μια γεμάτη από παραδοσιακά και κλασικά όργανα ορχήστρα και να βλέπουμε ένα πλούσιο stage. Για τα τραγούδια δεν θα πούμε τίποτα, θα μιλήσουν τα ίδια τα τραγούδια. Δεν είχαμε σκοπό να καταγράψουμε τη συναυλία, θέλαμε απλώς να τη χαρούμε και να βγάλουμε μερικές φωτογραφίες, όμως δεν μπορέσαμε να συγκρατήσουμε την επιθυμία μας να μοιραστούμε μαζί σας μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα μέσα από βίντεο, γι’ αυτό και τα πλάνα ίσως να μην είναι και τόσο σταθερά, αλλά δεν βαριέσαι, η ουσία είναι στον ήχο.

Από τα παραλειπόμενα: Ο κόσμος είχε φτάσει από νωρίς φέρνοντας μαζί υπέροχη διάθεση, αλλά και κάποιοι ακόμα και μαξιλαράκια και φαγητά από το σπίτι, παρότι στην είσοδο μπορούσε κάποιος να προμηθευτεί ότι τραβούσε η όρεξή του από φαγητό και ποτό, κάποιοι προτίμησαν να οργανωθούν καλού κακού.

Korinthos Dalaras 2 korinthos Dalaras

Κλείνοντας πρέπει να πούμε ότι ήταν μια συναυλία πρότυπο διοργάνωσης με τις κερκίδες κατάμεστες, με τις ηχητικές εγκαταστάσεις άρτιες και με ποιότητα ήχου και φωτισμού όπως ακριβώς πρέπει να είναι, όχι υπερβολικά τρελή ένταση, σωστός ήχος και φωτισμός για να δημιουργεί συναισθήματα και όχι για να δείξει κάποιος τα μηχανήματα που έστησε. Ο όμιλος Social Group που ανέλαβε τη διοργάνωση έφερε ένα άψογο αποτέλεσμα, χωρίς κανένας από το κοινό να αντιληφθεί το παραμικρό από όσα συνέβαιναν στα παρασκήνια, όλα κύλησαν ομαλά και ο κόσμος έφυγε κατενθουσιασμένος από την υπέροχη καλοκαιρινή εκδήλωση που έλαβε χώρα στον Δήμο Κορινθίων παίρνοντας μαζί του στην ψυχή του τα πιο ζεστά συναισθήματα και κάποια από τα τραγούδια που είναι στο δρόμο…

Πάρτε μια μικρή γεύση παρακάτω και επισκεφθείτε μας αργότερα για ένα βίντεο με πολλά περισσοτερα τραγούδια

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *