Η ηθοποιός ταινιών ενηλίκων Kagney Lin Karter, που ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στα μέσα της δεκαετίας του 200, πέθανε την Πέμπτη στην κομητεία Cuyahoga.

Εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος λέει στο TMZ πως η Kagney Lin Karter φαίνεται να έχει αυτοκτονήσει.

Κάτι που επιβεβαιώθηκα και από φίλους της που έχουν ξεκινήσει μια GoFundMe καμπάνια για λογαριασμό της μητέρας της Tina.

Οι διοργανωτές της GoFundMe καμπάνιας αναφέρουν πως τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για τα έξοδα της κηδείας για την κατάλληλη ανάπαυση της Kagney Lin Karter.

Οι μάχες της Kagney

H GoFundMe καμπάνια, που έχει στόχο τη συγκέντρωση 8.000 δολαρίων, θα χρησιμοποιηθεί για την κηδεία της Kagney Lin Karter.

Τα όποια επιπλέον χρήματα θα διατεθούν σε μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση για τη διάσωση των ζώων, κάτι που θα ήθελε και η Kagney Lin Karter σύμφωνα με φίλους της.

«Η Kagney ήταν μια γυναίκα που είχε πολλές πτυχές. Ήταν περφόρμερ, τραγουδίστρια, χορεύτρια, κόρη και φίλη» σημειώνουν οι δύο γυναίκες πίσω από την GoFundMe καμπάνια.

«Δυστυχώς, παρά τα πολλά εντυπωσιακά επιτεύγματα και τα ταλέντα της, η Kagney πάλευε με προβλήματα ψυχικής υγείας καθώς περνούσαν τα χρόνια.

Ακόμα και στις πιο σκοτεινές της μέρες εμφανιζόταν στο στούντιο, πάντα έτοιμη να μάθει, να συνεισφέρει, να βελτιώσει τον εαυτό της με όποιο μικρό τρόπο μπορούσε.

Έδωσε τις δικές της μάχες με την ίδια επιμονή και ορμή που έδειξε σε κάθε άλλο τομέα της ζωής της, με όση δύναμη θα μπορούσε».