20/05/2024

Αυτή είναι η Μις Υφήλιος 2014 με βαθμολογία ρεκόρ

0

Η “Μις Υφήλιος 2014”, Paulina Vega
Η “Μις Υφήλιος 2014”, Paulina Vega

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Η "Μις Υφήλιος 2014", Paulina Vega Η "Μις Υφήλιος 2014", Paulina VegaΟνομάζεται Paulina Vega, είναι από την Κολομβία και κατέκτησε επάξια με την ομορφιά της τον τίτλο “Μις Υφήλιος”! Η Μις Ελλάς, Ισμήνη Νταφοπούλου έφτασε στην 15άδα ανάμεσα σε 88 καλλονές από όλο τον κόσμο.Σας είχαμε ενημερώσει ότι, την Κυριακή, εκτός από τις δικές μας εκλογές, είχαμε και εκλογές… ομορφιάς! Και σας είχαμε πει, μάλιστα, πώς μπορείτε να επηρεάσετε το αποτέλεσμα. Δεν ξέρουμε αν το επιχειρήσατε, αλλά όσοι στήριξαν Κολομβία, πρέπει να αισθάνονται δικαιωμένοι.

Το βράδυ της 25ης Γενάρη, η Κολομβιανή Paulina Vega κέρδισε τον τίτλο ομορφιάς “Miss Universe 2014” στο Μαϊάμι. Ανάμεσα σε 88 υποψήφιες από όλο τον κόσμο, και με βαθμολογία ρεκόρ 9,9, μια 22χρονη φοιτήτρια διοίκησης επιχειρήσεων αναδείχθηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα παγκοσμίως για το 2014.

Παρόλο που η Paulina Vega από την Κολομβία είναι μοντέλο από οκτώ χρονών, ήταν η πρώτη φορά που έλαβε μέρος σε καλλιστεία ομορφιάς, όπως αναφέρεται στα διεθνή μέσα.

Η "Μις Υφήλιος 2014", Paulina Vega
Η “Μις Υφήλιος 2014”, Paulina Vega

Η Κολομβιανή καλλονή έκλεψε τις εντυπώσεις στον διαγωνισμό με τη συνολική της ομορφιά, ενώ κατάφερε να νικήσει υποψήφιες από χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Ουκρανία και η Τζαμάικα που θεωρούνταν φαβορί. Όπως η ίδια τόνισε σε δηλώσεις της, “Στη χώρα μου είμαστε επίμονοι άνθρωποι. Παρά τα εμπόδια έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα”.

Είναι σημαντικό να ειπωθεί πως από το 1956 έχει να βγει νικήτρια ομορφιάς υποψήφια από την Κολομβία σε διαγωνισμό Miss Universe. Μετά το μοντέλο, Luz Marina Zuluaga, που είχε σαγηνεύσει τότε τα πλήθη, σήμερα η Paulina Vega είναι το πρόσωπο που θα συζητηθεί πολύ μέχρι τα επόμενα καλλιστεία.

Στη 15άδα η δική μας καλλονή

Η συμμετοχή της Ελληνίδας, Ισμήνης Νταφοπούλου
Η συμμετοχή της Ελληνίδας, Ισμήνης Νταφοπούλου

Η Μιςς Ελλάς, Ισμήνη Νταφοπούλου, κατάφερε να φτάσει στη 15άδα. Μπορεί να μη φόρεσε το πολυπόθητο στέμμα, αλλά τα σχόλια από το κοινό και την κριτική επιτροπή ήταν άκρως ενθαρρυντικά. Οι χρήστες του διαδικτύου από την άλλη, την αποθέωσαν με εκατοντάδες likes και σχόλια. Το κατόρθωμά της να συμπεριληφθεί στις 15 πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου μας κάνει το λιγότερο, υπερήφανους. Και για εμάς είναι, πάντα, βασίλισσα!

Πηγή: pathfinder.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *