Αυτά είναι τα flat shoes που θα φορέσουμε το καλοκαίρι 2022!

0

Ένας από τους λόγους που ανυπομονούμε τόσο πολύ για το καλοκαίρι, είναι για να φορέσουμε ξανά τα πιο άνετα φλατ σανδάλια. Το καλοκαιρινό στυλ είναι πάντα πιο ανάλαφρο και ανεπιτήδευτο. Τα high-heels μπαίνουν συνήθως στην άκρη, τουλάχιστον στο καθημερινό street style και τα φλατ πέδιλα, αποτελούν την τοπ επιλογή μας. Το καλοκαίρι 2022 η μόδα έχει να μας προτείνει πολλά διαφορετικά φλατ shoes, που θα γίνουν τα νέα essentials. Τα κλασικά αρχαιοελληνικά σανδάλια φυσικά και επιστρέφουν όπως κάθε καλοκαίρι, βλέπουμε όμως και fresh στυλ.

Τα swirl sandals με το σπιράλ που αγκαλιάζει τα πόδια, αποτελούν τη νέα εκδοχή των gladiator shoes. Τα δερμάτινα slides είναι λέον διαχρονική τάση, ενώ τα flip-flops, θεωρούνται το μεγαλύτερο shoe trend του καλοκαιριού που θα εκτοπίσει ακόμα και τα Birkenstock. Αν νοσταλγείτε τα 90s ή απλά ανήκετε στην Generation Z και θέλετε μια δόση από Y2K, τότε αρκεί να γνωρίζετε πως τα flatforms κάνουν μεγάλο comeback. Τα crab sandals είναι επίσης super hot και αυτή την σεζόν έχουν την έγκριση κορυφαίων brands όπως Max Mara ή The Row.

Τα strappy πέδιλα με τα λεπτά λουράκια είναι σέξυ και chic, ενώ στην wishlist μας μπήκαν σίγουρα και τα espadrille sandals που συνδυάζουν δύο διαφορετικά καλοκαιρινά trends. Last but not least, τα gladiator sandals με τα studs που οίκου Valentino, που είναι glam αλλά και grecian chic, για να μπορούν να απογειώσουν όλα τα αέρινα φορέματα της σεζόν. Τα φλατ σανδάλια είναι τόσα πολλά που μπορείτε απλά να ανακαλύψετε ένα trend για κάθε περίσταση, για το γραφείο, το beach look, τις βραδινές εμφανίσεις. Τα σανδάλια που μπήκαν στον οδηγό  της Vogue, είναι κατάλληλα για κάθε περίσταση.

10 φλατ σανδάλια για το καλοκαίρι 2022

Τα slides 

Τα swirl sandals 

Τα espadrille sandals 

Τα flip-flops

Τα strappy sandals

Τα crab sandals

Τα flatforms

Τα Gladiator shoes 

Τα Gladiator σανδάλια 

Τα scarf sandals

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *