03/05/2024

Αυτά είναι τα χρώματα που θα φορεθούν στις collection Άνοιξη 2015

0

Αυτά είναι τα χρώματα που θα φορεθούν στις collection Άνοιξη 2015

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Μπορεί η εποχή της άνοιξης που όλα γίνονται πιο χρωματιστά και το χαλαρό αεράκι που μεταφέρει τα αρώματα των λουλουδιών, να αργεί. Ωστόσο, η Pantone, μετά την ανακοίνωση της, ότι το χρώμα της χρονιάς για το 2015 είναι το marsala, προέβη στην παρουσίαση των ανοιξιάτικων χρωμάτων, που αναμένεται να κατακλύσουν τον κόσμο της ομορφιάς, της λάμψης και της μόδας.

Προλαβαίνοντας λίγο τον χρόνο και τις βιτρίνες των καταστημάτων, βλέπουμε μαζί, ποια θα είναι τα κυριάρχα χρώματα της άνοιξης, τα οποία κιόλας δεν αποκλείεται να μας ντύσουν, ή να μας… βάψουν. Κάνουμε μία βουτιά σε ανοιξιάτικους χρωματισμούς και δανειζόμαστε λίγο από τη διάθεσή τους.

Marsala

Tia Cibani
Tia Cibani

Το χρώμα marsala είναι ο must χρωματισμός που, φέτος, πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Οίκοι όπως οι Tia Cibani, Tommy Hilfiger και Herve Leger, ενέδωσαν στο πλούσιο και σαγηνευτικό χρώμα του κρασιού.

Scuba Blue

Ellie Saab
Ellie Saab

Ώρα για κατάδυση και εξωτικούς προορισμούς. Το scuba blue είναι ένα από τα πιο αναζωογονητικά χρώματα της άνοιξης και οι σχεδιαστές που το έχουν τιμήσει μέχρι στιγμής είναι οι Kate Spade και Ellie Saab.

Toasted Almond

Tome
Tome

Κλασικό, αξιόπιστο και ευέλικτο χρώμα για να μπει στη ντουλάπα μας. Lavender Herb, Nonoo και David Tlale έχουν δείξει, ήδη, την προτίμησή τους, παρουσιάζοντας τις καινούριες τους collection, με πρωταγωνιστή το χρώμα του ψημένου αμύγδαλου.

Lucite Green

Christian Siriano
Christian Siriano

Το χαλαρό χρώμα της μέντας, αναμφισβήτητα, αποτελεί έναν από τους πιο δοσερούς χρωματισμούς. Αυτό το ελαφρύ πράσινο παρατηρήθηκε για πρώτη φορά στην πασαρέλα της Betsey Johnson, εμπνέοντας και άλλους σχεδιαστές, οι οποίοι ακολούθησαν τον δρόμο της, όπως οι Christian Siriano, Blumarine και Monique Lhuilier.

Tangerine

Alexander Wang
Alexander Wang

…ή αλλιώς μανταρινί. Alice + Olivia ήταν οι πρώτες που το ανέδειξαν στην πασαρέλα το 2015, και ακολούθησαν ο Alexander Wang και άλλοι σχεδιαστές. Ζωηρό και οικείο ταυτόχρονα.

Glacier Grey

Badgkey Mischka
Badgkey Mischka

Το γκρι του πάγου, δύσκολα φεύγει από τη μόδα, καθώς είναι ένα από τα πιο αγαπητά, ζεστά (και μαζί ψυχρά – πώς το καταφέρνει αυτό;), αλλά και συνάμα ουδέτερα χρώματα. Το απολαμβάνουμε από Badgley Mischka.

Custard

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Το ζεστό χρώμα του απαλού κίτρινου ή αλλιώς το “χρώμα της κρέμας”, είναι ένα από τα πιο συμπαθητικά χρώματα για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Είναι αέρινο και αρκετά δροσερό. Οι δημιουργίες του οίκου Carolina Herrera αυτή την άνοιξη είναι δοσμένες στο χρώμα custard.

Classic Blue

Stella McCartney
Stella McCartney

Το κλασικό μπλε σε κάποιες αρέσει και σε κάποιες όχι, αφού είναι χρώμα που εκπέμπει αυτοπεποίθηση, παράλληλα όμως μπορεί να γίνει θανατηφόρα βαρετό. Φέτος, πάντως, βρίσκεται στις πασαρέλες μεγάλων οίκων, και μάλιστα στην πρώτη γραμμή. Η Stella McCartney παίζει πολύ με τις αποχρώσεις του κλασικού μπλε.

Strawberry Ice

Rebbeca Minkoff
Rebbeca Minkoff

Ακόμη ένα χρώμα που δημιουργεί συζητήσεις και αντιπαραθέσεις μεταξύ του γυναικείου πληθυσμού. Αυτό το ροζ του παγωτού της φράουλας έχει καταφέρει να αποκτήσει lovers και haters. Ωστόσο, φέτος, οι girly χρωματισμοί επαναστατούν. Ella Moss, Rebecca Minkoff και Jenny Packhman το προτιμούν.

Aquamarine

Cynthia Rowley
Cynthia Rowley

Το ονειρικό, ήσυχο και ταξιδιάρικο aquamarine, φέτος την άνοιξη έρχεται για να μας ξεκουράσει από τα έντονα χρώματα και τους ζωηρούς συνδυασμούς. Pamella Roland και Cynthia Rowley αφέθηκαν στο πράο γαλάζιο.

Δέκα νέα χρώματα περιμένουν την έγκριση ή την απόρριψή μας!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *