Αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος: Συνέντευξη για το 1ο Φεστιβάλ Λουτρακίου [Video]

6

Pelopidas Mavropoulos Elina Fanidou 1Ο Αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος και Πρόεδρος του Συλλόγου “Φίλοι της Μουσικής” κάνει έναν μικρό απολογισμό του 1ου Φεστιβάλ Λουτρακίου, τώρα που ολοκληρώθηκε. Μοιράζεται μαζί μας στιγμές από σπουδαίες συμμετοχές στο φετινό Φεστιβάλ όπως της Νατάσσας Μποφίλιου, της Ελένης Πέτα, του Μίλτου Πασχαλίδη και κυρίως ξεχωρίζει τη συνεργασία της Φιλαρμονικής Λουτρακίου με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, όπου ως Αρχιμουσικός και μαέστρος της Φιλαρμονικής είχε τον πιο δημιουργικό ρόλο, συμπράττοντας μαζί με τα μέλη της Φιλαρμονικής με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και απολαμβάνοντας το μουσικό αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα που έφτασε στους θεατές και τους έκανε να διασκεδάσουν και για μέρες να θυμούνται και να συζητούν για τις εξαιρετικές ερμηνείες  της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, της Φιλαρμονικής Λουτρακίου και του Γιώργου Περρή!
Η κουβέντα όμως θέλοντας και μη πήγε στο πολυσυζητημένο θέμα της τεράστιας απήχησης που είχε η συναυλία και στις συνέπειες αυτής της απήχησης. Πόσα ήταν τελικά τα εισιτήρια που εκδόθηκαν; Υπήρξε πρόβλεψη από τους διοργανωτές για να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος; Τι συνέβη πραγματικά στο Ηραίον; Με την ευκαιρία της αναφοράς στα έσοδα της συναυλίας ο κ. Μαυρόπουλος τονίζει ότι έγινε πολύς λόγος για τα χρήματα που εισπράχθηκαν σε κάθε συναυλία ξεχωριστά, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μέσα από αυτά τα έσοδα σε συνδυασμό με τα χρήματα που προήλθαν από χορηγίες και χάρη στο ποσό που προήλθε από τον Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων καλύφθηκαν τα έξοδα για όλες τις εκδηλώσεις και γι’ αυτές που δεν είχαν εισιτήριο.
Αν διαβάσετε πίσω από τις λέξεις της παρουσιάστριας, προς το τέλος της συνέντευξης αποκαλύπτεται το όνομα της καλλιτέχνιδας που πιθανότατα θα συμμετέχει στο 2ο Φεστιβάλ Λουτρακίου, αν και φαίνεται πρόωρο το να επικοινωνούμε τις εκδηλώσεις της επόμενης χρονιάς, πρέπει να σημειώσουμε ότι οι διοργανωτές ήδη σχεδιάζουν το επόμενο Φεστιβάλ Λουτρακίου, στοχεύοντας ακόμη πιο ψηλά. Όσο για τη συνεργασία με την Ελευθερία Αρβανιτάκη δεν τελείωσε, αλλά μένει ανοιχτή για μια επόμενη συνάντηση με το κοινό του Λουτρακίου και της ευρύτερης περιοχής. Πολλά περισσότερα θα σας πούμε μετά τη συνέντευξη τύπου που προγραμματίζεται για το τέλος της επόμενης εβδομάδας, αφού “καθίσει η σκόνη”.


Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

6 thoughts on “Αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος: Συνέντευξη για το 1ο Φεστιβάλ Λουτρακίου [Video]

  1. ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΟΡΓΑΝΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΗΤΑΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ

  2. Εϊναι κρίμα να ασχολείστε με τα τεχνικά και όχι με την τέχνη. Τι σημασία έχουν τα παράπονα μπροστά στην χαρά των παιδιών της φιλαρμονικής που κάθε χρόνο γνωρίζούν μεγάλες ερμηνεύτριες και γίνονται αληθινοί μουσικοί που παίζουν με μεγάλα ονόματα και το χαίρονται και μαθαίνουν κιόλας!

  3. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΕΡΕΤΕ. ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ! ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΗΣΥΧΙΑ

  4. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα είναι τουχρόνου; 😉

  5. Επιτέλους έγινε ένα αληθινό Φεστιβάλ στο Λουτράκι! Επιτέλους ο κόσμος που ερχόταν είδε παραστάσεις δωρεάν περπατούσε στην παραλία και έβλεπε να γίνεται κάτι.αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν είμαστε γεροντούπολη!Μπράβο συνεχίστε έτσι!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *