07/05/2024

Απονομή Βραβείων σε αριστούχους μαθητές του Νικολοπούλειου Ιδρύματος: Βίντεο και σχολιασμός

0

Απονομή Βραβείων σε αριστούχους μαθητές του Νικολοπούλειου Ιδρύματος: Βίντεο και σχολιασμός

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Σήμερα Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 12:00 μ.μ.  στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του  Νικολοπούλειου Ιδρύματος με στόχο την απονομή βραβείων στους αριστούχους μαθητές  του Γυμνασίου και Λυκείου Λουτρακίου για το έτος 2010 – 2011 από τον Δήμαρχο και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ιδρύματος Κώστα Λογοθέτη.
Η βράβευση όπως μπορείτε να δείτε δεν έγινε μόνο από τον Δήμαρχο (το δελτίο Τύπου μας προϊδέαζε αλλιώς) αλλά και από τη Βουλευτή κα Κατερίνα Φαρμάκη όπως και από Δημοτικούς Συμβούλους, Ιερείς αλλά και μέλη του ΔΣ του Νικολοπούλειου ιδρύματος.
Βέβαια τα βραβεία δεν ήταν μόνο συμβολικά αλλά και χρηματικά.
Αυτό κάνει επιπλέον περίεργη την απουσία κάποιων εκ των βραβευθέντων οι οποίοι δεν προσήλθαν στη βράβευση. Ανειλημμένες μαθητικές υποχρεώσεις ή αδιαφορία για τη χειρονομία και φυσικά και περιφρόνηση του χρήματος με τη μορφή επιταγών ύψους 315 ευρώ.
Κάτι ενδιαφέρον που αξίζει να σημειωθεί είναι η βράβευση της κόρης του κου Αντιδημάρχου Γ. Γλυκοφρύδη από τον ίδιο τον Αντιδήμαρχο – πατέρα της.
Επίσης κάτι ακόμα που εξέπληξε την αίθουσα και τον προαναφερθέντα κο Αντιδήμαρχο ήταν η εκτίμηση της Βουλευτού κας Φαρμάκη ότι η Ελλάδα βρίσκεται στις 20 πλουσιότερες χώρες. (Μας απαντά σε αυτό η κα Φαρμάκη και σε άλλα περί ανασχηματισμού της Κυβέρνησης και για το αν υπάρχουν λεφτά σε συνέντευξη που ακολούθησε, δείτε τη σε λίγο)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=df2RjKCuLOA&feature=g-upl&context=G2c67e9cAUAAAAAAAAAA]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *