05/05/2024

Αποκλειστικό loutrakitv.gr ΤΩΡΑ στο Λουτράκι κλέφτης άρπαξε τσάντα ανυπεράσπιστης γυναίκας και εξαφανίστηκε!

1

Αποκλειστικό loutrakitv.gr ΤΩΡΑ στο Λουτράκι κλέφτης άρπαξε τσάντα ανυπεράσπιστης γυναίκας και εξαφανίστηκε!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Αποκλειστικό loutrakitv.gr ΤΩΡΑ στο Λουτράκι κλέφτης άρπαξε τσάντα ανυπεράσπιστης γυναίκας και εξαφανίστηκε!Όσο περιμένουμε να υλοποιηθεί η υπόσχεση του Υπουργού μας κ. Πανούση για τον αστυνομικό της γειτονιάς, η εγκληματικότητα αυξάνεται και οι κλέφτες αλωνίζουν. Πριν από λίγα λεπτά στο κέντρο του Λουτρακίου ένας κλέφτης με αυτοκίνητο άρπαξε την τσάντα ανυπεράσπιστης κατοίκου του Λουτρακίου που περπατούσε αμέριμνη σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Η κυρία προσπάθησε να κρατήσει την τσάντα όμως ο κλέφτης πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα να πέσει κάτω το θύμα και να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφρώς. Ο κλέφτης μαζί με την τσάντα διέφυγε.

Η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση, καθώς στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας. Αλλά αν ζητάτε αγαπητοί μας συνδημότες καλύτερη αστυνόμευση, ατυχήσατε. Ας μην διαδόσουμε σε τι άθλιες συνθήκες εργάζονται οι αστυνομικοί και πόσο μεγάλες περιοχές καλούνται να καλύψουν.

Ας κάνουμε τον σταυρό μας και ο Θεός να μας φυλάει, όσο δυσκολεύεται να το κάνει η Ελληνική Αστυνομία που βιώνει την κρίση και το έγκλημα ανθεί ακόμα και σε μια ήσυχη πόλη όπως το Λουτράκι μας.

Πηγή: loutrakitv.gr

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Αποκλειστικό loutrakitv.gr ΤΩΡΑ στο Λουτράκι κλέφτης άρπαξε τσάντα ανυπεράσπιστης γυναίκας και εξαφανίστηκε!

  1. ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *