Αποκλειστικό Loutrakitv.gr | Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου “τετραγωνίζει τον κύκλο” [Video]

13

Γεωμετρικό το πρόβλημα

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Στην πρόσφατη Συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου συζητήθηκαν πολλά και ακόμα περισσότερα συζητήθηκαν μετά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου με αφορμή τη διεκδίκηση συγκεκριμένης διάταξης τραπεζοκαθισμάτων από γνωστό επιχειρηματία της πόλης μας. Η διαφωνία με δυο λόγια επικεντρώνεται στο γεγονός ότι ενώ πέρυσι του είχε δοθεί άδεια να βάλει τα τραπεζοκαθίσματα σε δύο σειρές, φέτος το Προεδρείο δεν έδινε την άδεια αφού έκρινε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν δυο σειρές τραπεζοκαθισμάτων στο εν λόγω σημείο, συγκεκριμένα στην περιοχή κοντά στους καταρράκτες στην πλευρά της θάλασσας, στα φοινικόδεντρα. Ωστόσο πρόταση του Προεδρείου ήταν να δοθούν ακριβώς τα ίδια τετραγωνικά για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων με τα υπολειπόμενα τραπέζια να πρέπει να στηθούν δεξιά του καταστήματος. Οι δύο πλευρές εξέθεσαν τις απόψεις τους, στο παιγνίδι μπήκαν εκτός από μέλη του ΔΣ (Πρωτοπαππά, Δόσχορης) που υποστήριξαν τον επιχειρηματία και δημότες που “εκπροσωπούσαν” τον επιχειρηματία. Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν την πολυτάραχη συνεδρίαση και γιατί εξάλλου να περιοριστούμε στα λόγια όταν έχουμε αποκλειστικά το Video; Λόγια θα γράψουν αυτοί που δεν έχουν το Video και θα αντιγράψουν πληροφορίες όπως πάντα από το Loutrakitv.gr.

(Για την ιστορία  Ο Τετραγωνισμός του κύκλου είναι ένα από τα αρχαιότερα γεωμετρικά προβλήματα το σκεφτήκαμε  επειδή το πρόβλημα εδώ ήταν στην ουσία του τελικά γεωμετρικό).

 

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

13 thoughts on “Αποκλειστικό Loutrakitv.gr | Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου “τετραγωνίζει τον κύκλο” [Video]

  1. Ποιο μαγαζί είναι; Δεν κατάλαβα για ποιο λένε

  2. είστε πρόεδρος μιας εταιρείας και υποτίθεται ότι είστε για τα συμφέροντα των επαγγελματιών τα θέλει και τα λέει ο αυτός και έκανε τούρμπο τον χρήστο τον ντούσικο. τον ντούσικο δεν ξέρεις; Εδώ τον ξέρει όλη η κορινθία. καλά που συστήθηκε δηλαδή για να μάθει κι ο κόσμος τι είναι και τι κάνει

  3. Δηλαδή κύριε Πρόεδρε μπορείς να προχωράς ή να κόβεις τις καταγγελίες; Αυτό μας λες; Είναι καλό που το μάθαμε βάλε πλάτη όταν σου το ζητήσω. ΒΜ.

  4. Ρε που το χει δει χωρίς να είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου να κάθεται στα έδρανα και να πετάγεται όποτε θέλει και να πεις ότι το μαγαζί του είναι στην παραλία πάει κι έρχεται δεν τον αφορά καθόλου το Λιμενικό Ταμείο. Και φωνάζει ότι του απαγορεύουν να μιλήσει. Γιατί να μιλήσει και μάλιστα στα θέματα ούτε καν στα προ ημερισίας. Από ποια πλαγιά κατέβηκε αυτός;

  5. Τόσοι κομπλεξικοί μέσα σε ένα ΔΣ μαζεύτηκαν όλοι
    Τώρα θα βγάλετε να μετρήσετε ποιος είναι πιο συνδικαλιστής από τον άλλον α καλά κρασιά

  6. Το τσιγάρο σύννεφο εκεί μέσα τεκέ το κάνατε! Επιτρέπετε;

  7. Εδώ νομίζω πως δεν έχει δίκιο ο επιχειρηματίας επειδή πέρσι τον άφησαν να τσουλήσει η χρονιά δεν σημαίνει ότι έχει το δικαίωμα να απλώνεται όσα χρόνια θέλει και να μην χωράμε να περάσουμε ανάμεσα στα τραπέζια Δεν είναι μόνο ότι δεν χωράμε με ένα καροτσάκι να περάσουμε είναι που περπατάμε μέσα απ’ το μαγαζί λες και ενοχλούμε τους πελάτες λες και μας κάνουν χάρη που περνάμε μπροστά τους. Δεν είναι όμορφη αυτή η εικόνα. Αν αγαπάει την πόλη του και όχι μόνο το συμφέρον του πρέπει να δει τα πράγματα λίγο πιο από μακριά και να κάνει το σωστό.

  8. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ

  9. ΤΣΑΚΟΝΟΝΤΑΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΣΕΙΡΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΑ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΟΔΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ……………………

  10. Ποιος είναι αυτός ο Κολοκοτρώνης ρε παιδιά που εκπροσωπεί τον μαγαζάτορα; Δεν τον ξέρω. Τι ρόλο βαράει; Καλά τα λέει.

  11. Νταβατζής; Νταβατζής; Τι λόγια είναι αυτά μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου;

  12. στο Λιμενικο ταμειο δεν εκλεχθηκαν ..επιλεχθηκαν .Εκλεγομαι σημαινει εκλογες και η κυρια αριστερα δεν ειναι εκλεγμενη δημοτικη συμβουλος ειναι, υποψηφια ηταν που δεν καταφερε να βγει στις εκλογες.Ειναι απλα μια πολιτης .Ολοι οι υπολοιποι ειναι εκλεγμενοι δημοτικοι συμβουλοι . Να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους .
    Οπως και το συμβουλιο ηταν 11μελες και τωρα εγινε 7μελες .
    .Εκτος και αν εγινε κληρωση και δεν το ξερουμε .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *