20/04/2024

Αποκλειστικό Loutrakitv.gr: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που κατασκευάζονται οι κυκλικοί κόμβοι στο Λουτράκι!

0
Είναι γνωστό ότι ξεκίνησε η κατασκευή δύο ισόπεδων κυκλικών κόμβων στο Λουτράκι. Η περιοχή παρέμβασης είναι επί της Επαρχιακής Οδού Ισθμού – Λουτρακίου και των οδικών κλάδων που συνδέουν αυτούς με το υπάρχον οδικό δίκτυο στην είσοδο της πόλης του Λουτρακίου που φιλοξενεί τέσσερεις μεγάλες και κυρίαρχες δραστηριότητες του τόπου.
Ο λόγος που υποτίθεται ότι κατασκευάζονται είναι η διασφάλιση της οδικής ασφάλειας των οδηγών και των πεζών. Οι βαθύτεροι λόγοι όμως δεν έχουν γίνει μέχρι σήμερα γνωστοί. Το Loutrakitv.gr  είχε αναδείξει το θέμα όταν επί ημερών Αντιδημαρχίας Θανάση Γεωργίου είχε βγάλει αποκλειστική είδηση ότι πρόκειται να κατασκευαστούν.
Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και επιτέλους ξεκίνησε η υλοποίηση του έργου!  Κανένας όμως δεν πρόσεξε τα ύποπτα στοιχεία που μαρτυρούν το σκοπό της κατασκευής των κόμβων και αυτά είναι τα σημεία στα οποία διαμορφώνονται. Λαμβάνοντας υπόψη την αδυναμία που έχει η Δημοτική Αρχή Γιώργου Γκιώνη στις αθλητικές διοργανώσεις θα έλεγε κανείς ότι βγάζει μάτι το γεγονός ότι οι δύο κόμβοι έχουν να κάνουν με αθλητικές εγκαταστάσεις :Κλειστό Γυμναστήριο Γ. Γαλανόπουλος, Δημοτικό Κολυμβητήριο Λουτρακίου και Δημοτικό στάδιο Λουτρακίου «Χρ. Θώδης».  Ίσως γι’ αυτό δεν εισακόυστηκε η πρόταση του τότε Αντιδημάρχου Πολεοδομίας για την κατασκευή ενός τρίτου κόμβου στην Pepsi, επειδή εκεί δεν υπάρχουν αθλητικές εγκαταστάσεις.
Για να μην παρατείνω άλλο την αγωνία σας ας αποκαλύψω επιτέλους τον βαθύτερο σκοπό της κατασκευής των κόμβων που δεν είναι άλλος από τη δημιουργία κρυφών στοών που θα παρέχουν πρόσβαση στους ειδικά μυημένους, ενδεχομένως αυτοί να είναι κάποιοι υποψήφιοι του συνδυασμού που θα κερδίσει τις εκλογές αλλά δεν θα καταφέρουν να εκλεγούν σε θεσμικές θέσεις και θα απορροφηθούν για να υπηρετήσουν τον σκοπό της νίκης των αθλητών του Δήμου μας και των ομάδων μας. Βασική τους αρμοδιότητα θα είναι να μπαίνουν από μυστικές κρύπτες, να εντοπίζουν  βάσει σχεδιαγράμματος τους ανυποψίαστους αθλητές των αντίπαλων ομάδων  και να τους γαργαλούν τις πατούσες. Έτσι οι αντίπαλοι αθλητές θα αποσυντονίζονται και θα εξασφαλίζονται σίγουρες νίκες για τους δικούς μας αθλητές!.
Αποκλειστικό Loutrakitv.gr
Ελίνα Φανίδου
1/4/2023
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *