20/04/2024

Loutrakitv.gr: ΡΗΜΑΔΙ η νυχτερινή ζωή στο Λουτράκι από το επόμενο Σαββατοκύριακο

12

Ένας μεγάλος επαγγελματικός αρραβώνας πριν από λίγες ώρες δυστυχώς οδηγήθηκε σε διαζύγιο. Και λέμε δυστυχώς επειδή η νυχτερινή ζωή της πόλης είχε πάρει  ήχο και ρυθμό από έναν πολύ αγαπημένο καλλιτέχνη τον Πάνο τον Πετράκη
ο οποίος έχει δώσει την ψυχή του αφιερώνοντας πολλές ώρες από τον  χρόνο του για να ορθοποδήσει ένα μαγαζί που αναγεννήθηκε από τις στάχτες του.

Παραθέτουμε φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές που προλάβαμε να ζήσουμε στα 4 Σαββατοκύριακα που λειτούργησε με την υποστήριξη του Πάνου Πετράκη.

img_2976 img_2978 img_2979 img_2980

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

12 thoughts on “Loutrakitv.gr: ΡΗΜΑΔΙ η νυχτερινή ζωή στο Λουτράκι από το επόμενο Σαββατοκύριακο

  1. Δεν δουλεύει έτσι η νύχτα. Η νύχτα θέλει μπέσα

  2. ΠΑΝΟ ΜΟΥ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΤΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

  3. Πάλι καλά που προλάβαμε και πήγαμε να δούμε το σχήμα.Γιατί; Τι έγινε; Γιατί τα χαλάσανε; .

  4. Ποιο χάλια από τον Πετρακη δεν ήταν σε αυτό το μαγαζί. ..Τα καλύτερα έρχονται. ….

  5. Αναγεννήθηκε από τις στάχτες του λες λίγο χοντρό δεν είναι; Αυτό το μαγαζί έχει ιστορία

  6. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΘΕΜΑ. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΣΑΣ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΑΕΙ.ΑΡΑ ΠΟΙΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ;

  7. Γράφοντας ότι ξαναγεννήθηκε από τις στάχτες του κάνουμε παρομοίωση με τον Φοίνικα που είναι ένα μυθολογικό πουλί που ξαναγεννιέται απ’ τις στάχτες του, μένει αθάνατο και φημίζεται για την φωνή του.
    Δεν έχει κάτι το προσβλητικό η διατύπωση για κάποιον που καταλαβαίνει τι λέμε:

    Περισσότερα απο Wikipedia:

    Ο Ηρόδοτος αναφέρεται σε αυτό και στη μοναδική του ικανότητα να αναγεννιέται από τις στάχτες του, οι οποίες προέρχονται από την ίδια του τη φωτιά. Όταν ο Φοίνιξ έχει φτάσει σε μία ηλικία και θέλει να ανανεωθεί παραδίδεται στις φλόγες χρησιμοποιώντας ιερά και εξαγνιστικά βότανα όπως το μύρο. Ο Φοίνιξ πεθαίνει και αναγεννιέται μόνος του. Είναι πάντα ένας κάθε φορά και κατέχει εξαιρετικές δυνάμεις εκτός από τη μοναδική του ικανότητα να είναι αθάνατος.

    Σύμφωνα με πολλές παραδόσεις έχει εξαιρετική φωνή και όταν τραγουδάει ακόμα και ο Ήλιος σταματάει το άρμα του για να τον απολαύσει.

  8. Απλά είναι ξεπερασμένος για το Λουτράκι ο Πάνος δεν έχει να δώσει αλλα

  9. Μάλλον ήθελε να τους ρουφάει τα λεφτά αλλά δεννννννν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *