26/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ loutrakitv.gr Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Λουτρακιώτη – Η εγκληματικότητα στο κόκκινο!

0

Εν είδει ψυχοθεραπείας και για να μοιραστούμε τους προβληματισμούς μας ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης προγραμματίζει να έχει άμεση και προσωπική επικοινωνία με τους πολίτες από την Πέμπτη 30 Απριλίου, κάθε μήνα και για δύο ώρες, κατόπιν συνεννόησης.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

διάρρηξη,Λουτράκι,tvtvΞεκινάμε από το πιο πρόσφατο: Χθες Κυριακή 26/4/2015  δράστες μπήκαν στο διαμέρισμα ενός γνωστού συντοπίτη μας που κατοικεί μόνιμα με την οικογένειά του στο Λουτράκι και αφαίρεσαν πολύτιμα αντικείμενα και χρήματα.

Άλλο κρούσμα: Πριν από λίγες ημέρες σημειώθηκε διάρρηξη σε ένα άλλο διαμέρισμα που το χρησιμοποιούν οι ιδιοκτήτες ως παραθεριστικό και γι’ αυτό δεν κατοικείται κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Εδώ το θράσσος ξεπέρασε κάθε όριο αφού έκλεψαν ακόμα και το ψυγείο και άλλα ογκώδη αντικείμενα.

Κάτοικοι του Λουτρακίου έχουν να διηγηθούν και άλλα περιστατικά όπως για ένα σταθμευμένο αγροτικό που του αφαίρεσαν ακόμα και τις πόρτες!

Τέλος θυμίζουμε την ιστορία με τον περιβόητο τσαντάκια που σας είχαμε γράψει πρώτοι στο loutrakitv.gr.

Και τώρα ο προβληματισμός: Πόσο ασφαλής μπορεί να νιώθει κάποιος σήμερα; Το φαινόμενο όπως όλοι καταλαβαίνουμε δεν είναι τοπικό: οι διαρρήξεις, οι κλοπές και γενικότερα η άνθηση της εγκληματικότητας είναι μεταξύ άλλων αποτέλεσμα περικοπών των δαπανών για την ελληνική Αστυνομία.

Εν είδει ψυχοθεραπείας και για να μοιραστούμε τους προβληματισμούς μας, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης προγραμματίζει να έχει άμεση και προσωπική επικοινωνία με τους πολίτες από την Πέμπτη 30 Απριλίου, κάθε μήνα και για δύο ώρες, κατόπιν συνεννόησης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, εφόσον δεν θα ευκαιρεί ο κ. Πανούσης λόγω έκτακτου γεγονότος θα μπορεί να συναντηθεί με πολίτες και ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «κάθε μήνα, για δυο ώρες, η πολιτική ηγεσία θα δέχεται πολίτες – μετά από προηγούμενη συνεννόηση – προκειμένου να διατυπώνονται και να συζητούνται διάφορα θέματα, προτάσεις, επισημάνσεις και απόψεις για ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη».

Στην ανακοίνωση του υπουργείου σημειώνεται ότι «η πρωτοβουλία αυτή έχει διαδραστικό χαρακτήρα καθώς μέσω της αμεσότητας, που παρέχει η προσωπική επαφή με τους πολίτες, το υπουργείο επιδιώκει να αφουγκράζεται την κοινωνική πραγματικότητα και να διαμορφώνει ολοκληρωμένη άποψη και αντίληψη για τη διαχείριση των ζητημάτων που θέτουν οι πολίτες».

Στο πλαίσιο αυτό οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό κλήσης 210-6988177, προκειμένου να προγραμματίζουν τις συναντήσεις τους.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *