03/05/2024

Loutrakitv.gr : Ο σπουδαίος συμπρωταγωνιστής του Παντελή Ζερβού που στα εγκαίνια του θεάτρου πέρασε σχεδόν απαρατήρητος

0

Loutrakitv.gr : Ο σπουδαίος συμπρωταγωνιστής του Παντελή Ζερβού που στα εγκαίνια του θεάτρου πέρασε σχεδόν απαρατήρητος

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Τα εγκαίνια του Θεάτρου Παντελής Ζερβός στο Λουτράκι τα τίμησαν σημαντικές προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο. Την πρώτη ημέρα είδαμε την ηθοποιό Ελένη Φιλίνη που μάλιστα σε μια συνομιλία που είχαμε μας είπε ότι ήταν ξαδέρφη του Παντελή Ζερβού οπότε δεν θα μπορούσε να λείπει. Συναντήσαμε την ηθοποιό και πολιτικό Λίλα Καφαντάρη που έδωσε το παρών για να τιμήσει τον μεγάλο ηθοποιό.  Τη δεύτερη ημέρα ο  συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός με καταγωγή από το Λουτράκι Μιχάλης Ρέππας μίλησε για τον αξέχαστο Παντελή Ζερβό.
Αυτό όμως στο οποίο θα θέλαμε να σταθούμε ήταν η σεμνή παρουσία ενός μεγάλου ηθοποιού του ελληνικού κινηματογράφου που όπως συνειδητά αναφέρει υπήρξε δευτεραγωνιστής όμως δίπλα σε ιερά τέρατα της μεγάλης οθόνης με παγκόσμια αναγνώριση ( Παξινού,  Κατράκης,  Μελίνα,  Κούρκουλος, Βουγιουκλάκη,  Χρονοπούλου, Λάσκαρη κα).

 Πρόκειται για τον ηθοποιό Χριστόφορο Ζήκα που ήρθε για να τιμήσει τον φίλο και δάσκαλό του Παντελή Ζερβό και με προθυμία μας έκανε  την τιμή να μιλήσει στην κάμερα του Loutrakitv.gr. Βέβαια θα πρέπει να πούμε ότι δεν πέρασε ακριβώς απαρατήρητη η παρουσία του, απλά δεν είχε επιδιώξει να τραβήξει «τα φώτα» πάνω του, ωστόσο τον χαιρέτησαν θερμά οι πολιτικοί άρχοντες που τον γνώριζαν και τον αναγνώρισαν, ο πολύς κόσμος όμως δεν είχε ιδέα τι μεγάλη προσωπικότητα μοιραζόταν αυτή την σημαντική εκδήλωση μαζί του.

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τον Χριστόφορο Ζήκα – τον σκληρό του σινεμά με τη «χρυσή» καρδιά, μέσα από ένα άρθρο της espressonews.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *