19/04/2024

Απλά tips για να αναδείξετε τα μάτια σας

0

Παρότι τα Χριστούγεννα το κόκκινο κραγιόν έχει την τιμητική του και επιλέγουμε συνήθως να τονίσουμε τα χείλη, σίγουρα το απίστευτα σαγηνευτικό βλέμμα θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα μείνει αξέχαστο για πού καιριό.
Δείτε παρακάτω 8 τρόπους που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε την ομορφιά των ματιών σας και να τα κάνετε πιο εκφραστικά.

Δώστε έμφαση στα φρύδια

 

Τα όμορφα φρύδια είναι το κάδρο του προσώπου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βουρτσάκι, μάσκαρα για φρύδια ή σκιά για να βελτιώσετε την εμφάνισή τους.

Χρησιμοποιήστε highlighter

Το highlighter είναι ένα προϊόν που δίνει λάμψη στο πρόσωπο. Για να κάνετε τα μάτια σας πιο εκφραστικά, απλώστε λίγο highlighter στις εσωτερικές γωνίες του ματιού και ακριβώς κάτω από τα φρύδια.

Σχεδιάστε βέλη

Τα βέλη δεν θα είναι ποτέ εκτός μόδας, οπότε μην χάνετε χρόνο, πάρτε ένα μολύβι ή ένα eye liner και σχεδιάστε ωραίες καμπυλώδεις γραμμές. Φαίνονται πραγματικά εντυπωσιακές.

Κάντε smokey eyes

Τα “smokey eyes” είναι μια από τις πιο διαδεδομένες τεχνικές στο μακιγιάζ. Είναι ιδανικό για κάθε ώρα της ημέρας και κάνει τα μάτια πιο λαμπερά και εκφραστικά.

Μην ξεχνάτε το λευκό μολύβι στα μάτια

Για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα, βάλτε λευκό μολύβι στην εσωτερική γωνία του ματιού. Ένα ακόμη τρόπος είναι να βάλετε το λευκό μολύβι κατά μήκος του κάτω βλεφάρου, ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία του ματιού προς την εσωτερική.

Κάντε τις βλεφαρίδες πιο καμπυλωτές

Χρησιμοποιήστε ένα ψαλίδι για βλεφαρίδες και οι βλεφαρίδες σας θα φαίνονται όμορφες και φυσικές.

Δώστε μήκος στις βλεφαρίδες σας

Για να δώσετε μήκος στις βλεφαρίδες σας, πάρτε την μάσκαρά σας και ξεκινήστε να εφαρμόζετε από την βάση των βλεφάρων. Στην συνέχεια, κρατήστε το βουρτσάκι κατακόρυφα και περιεργαστείτε κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά.

Προτιμήστε το nude κραγιόν

Αν θέλετε να δώσετε έμφαση στα μάτια σας, μην χρησιμοποιείτε έντονα κραγιόν. Ένα κραγιόν στο χρώμα του δέρματος ή ένα απαλό λιπ-γκλος είναι ιδανική επιλογή.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *