23/04/2024

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Στο κέντρο του Λουτρακίου έκλεψαν μια BMW μεγάλου κυβισμού που ανήκε σε Γερμανό τουρίστα!

5

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Loutrakitv.gr, τουρίστες που για κακή τους τύχη είπαν να παραθερίσουν στο Λουτράκι έπεσαν θύματα κλοπής. Την περασμένη Κυριακή άφησαν δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού, από αυτές που γυρνάνε κεφάλια όταν περνάνε, σταθμευμένες στην Πλατεία 25ης Μαρτίου και όταν το πρωί πήγαν να τις πάρουν για να φύγουν ανακάλυψαν ότι η μία που ήταν κόκκινη ήταν στη θέση της ενώ η άλλη που ήταν γκρι είχε εξαφανιστεί! Μάταια έψαχναν απορημένοι. Σύμφωνα με πληροφορίες οι κλέφτες που είχαν βάλει “στο μάτι” την μηχανή ήρθαν με φορτηγό και τη φόρτωσαν στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής.
Οι διακοπές στο Λουτράκι σίγουρα θα μείνουν αξέχαστες στους άτυχους τουρίστες και το πιθανότερο είναι ότι θα μοιραστούν την εμπειρία με όλους τους φίλους τους! Κρίμα.

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Στο κέντρο του Λουτρακίου έκλεψαν μια BMW μεγάλου κυβισμού που ανήκε σε Γερμανό τουρίστα!

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΜΕ ΡΕΖΙΛΙ ΔΙΕΘΝΩΣ!!!

  2. Υποτίθεται πως έχουμε αυξημένη αστυνόμευση και αυτούς που κυκλοφορούν δυο δυο σαν τους Χιώτες να μας φυλάνε. Που να μην είχαμε κιόλας!

  3. Πείτε μου τώρα ποιος φυσιολογικός τουρίστας που θα ακούσει αυτή την ιστορία θα έρθει στο Λουτράκι για διακοπές;

  4. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΝΗΛΑ

  5. Ενώ το ποδήλατο το κουμπώνει εκεί σε ένα δέντρο και καθάρισες!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *