18/05/2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ «ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

0

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ «ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ»

ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ «ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ»

ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Ενοχλήθηκε ο «αυτοκράτορας» που του είπαμε ότι τσακώθηκε με την αλήθεια; Πειράχτηκε ο «βασιλιάς της μισής αλήθειας»; Νομίζει ότι είναι σε θέση να κάνει υποδείξεις, αντί να κάνει σωστά την δουλειά του; Οι εποχές έχουν αλλάξει. Ας το καταλάβει ότι τη δουλειά των εργαζομένων του Δήμου και τα έργα που είναι για τους συμπολίτες δεν μπορεί να τα καπηλεύεται καμία Δημοτική Αρχή.

Αρχή της χρηστής διοίκησης είναι η αντικειμενικότητα και η δικαιοσύνη – και η Δημοτική Αρχή Λογοθέτη πόρω απέχει από αυτές. Η απλή παράθεση γεγονότων απέδειξε ότι η οικειοποίηση της δουλειάς άλλων δεν περνά. Γι’ αυτό η Δημοτική Αρχή αναγκάσθηκε να καταφύγει σε έμμεση αποκατάσταση της πραγματικότητας.

Αφού ο κ. Λογοθέτης δεν αρνείται την προσφορά όλων των Δημοτικών Αρχών και κυρίως όλων των εργαζομένων στην Τεχνική Υπηρεσία, γιατί «ξέχασε» να το γράψει στο Δελτίο Τύπου; Έπρεπε να του το θυμίσουμε εμείς;

Τώρα για το αν υποτιμά το έργο της Τεχνικής Υπηρεσίας και των υπαλλήλων του Δήμου μας, υπογραμμίζοντας την συμβολή μόνο ενός υπαλλήλου, ας ρωτήσει τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας πως το εξέλαβαν. Επειδή ο κ. Δήμαρχος είναι κλεισμένος στο γραφείο του, του υπενθυμίζουμε ότι η Τεχνική Υπηρεσία είναι στον πρώτο όροφο του Δημαρχείου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *