Απαντήσεις Δημάρχου VIDEO για τις φήμες και την “Δημοκρατία” στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου Περαχώρας. Τοποθετήσεις Γ. Κακαβά, Γ. Γκιώνη, Δ. Δέδε, κ Άρη.

3

Απαντήσεις Δημάρχου VIDEO για τις φήμες και την “Δημοκρατία” στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου Περαχώρας. Τοποθετήσεις Γ. Κακαβά, Γ. Γκιώνη, Δ. Δέδε,, κ Άρη.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Διαφάνεια Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου Περαχώρας 2Παρωδία Δημοκρατίας.
Όπως στην κεντρική πολιτική σκηνή. Εκεί υποκρίνονται  πολιτικοί και πολίτες ότι τηρούνται δημοκρατικές διαδικασίες χάρις στις εκλογές που διεξάγονται με κάθε νομιμότητα και νομιμοφάνεια, στο τέλος αναδεικνύονται οι πλειοψηφούντες και μετά διαφοροποιούν ριζικά τις πράξεις τους από τις προεκλογικές  τους προθέσεις, πάντως έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ας σηκωθούμε όλοι όρθιοι από σεβασμό.

Εδώ έχουμε επίσης δημοκρατικές διαδικασίες . Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο (με ημερομηνία λήξης) έχει συσταθεί. Πρόεδρο έχρισαν τον κ Άρη (όπως τον αποκάλεσε ο κ Πρόεδρος του ΔΣ). Ο κ Άρης επιτέλους μετά από μήνες πήρε καρέκλα, αλλά δεν έχει που να την βάλει και για να καθίσει πρέπει να ζητήσει άδεια από τον κ Δήμαρχο και από τους συν αυτώ.

Στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο πρώτος έκανε λόγο για κατάλυση των Δημοκρατικών διαδικασιών ο Ανεξ Δημ Συμβ. κ Γ. Κακαβάς αναφέρθηκε σε όσα ακούγονται για  πιέσεις που δέχεται ο Πρόεδρος Του Δημ. Λιμενικού Ταμείου για την πρόσληψη συγκεκριμένου λογιστή, συσχέτισε παράλληλα τις πολιτικές κακουχίες του κ Άρη με το γεγονός ότι τον είχε προτείνει επί εποχής προεδρίας του ο ίδιος και πως  ο,τι έμεινε ύστερα από την παραίτησή του πρέπει να καταστραφεί. Το  είπε αυτό και συμπλήρωσε διπλωματικά ότι δε θα ήθελε να πιστέψει πως η αιτία είναι αυτή.

[youtube=http://youtu.be/j9Y3jtVn_oA]

Τη διαπίστωση ότι έχει ισοπεδωθεί η Δημοκρατία έκανε και ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης Γ. Γκιώνης. Ο Δήμαρχος κάνει ο,τι θέλει “Αποφασίζουμε και διατάσσουμε “.

[youtube=http://youtu.be/LzSpgpMvcFg]

Δεν άργησε να επιβεβαιωθεί ο κ Γκιώνης από τον κ Δ. Δέδε που επιδεικνύοντας πολιτική πειθαρχία δήλωσε με έμφαση ότι τους όρους σε αυτή την παράταξη τους ορίζει ο κ Δήμαρχος και οι άλλοι συμμορφώνονται. Ελπίζουμε να θυμηθεί τα καλά του λόγια ο κ Δήμαρχος στο μέλλον, όταν του ζητήσει ο Μίτε αυτά στα οποία προσβλέπει. Θα έχει πλάκα να μην του τα δώσει και τότε να δούμε αν θα υποτάξει τις προσωπικές του βλέψεις.

[youtube=http://youtu.be/3nXUEJEbXTg]

Δεν ήταν μόνο οι αιρετοί, αλλά και οι δημότες που απαιτούσαν να πάρουν απαντήσεις από τον κ Δήμαρχο. Παράδειγμα ο κ Γ. Μαρίνης.

[youtube=http://youtu.be/5tarirQRl7w]

Στο παρακάτω VIDEO δείτε πως ο κ Δήμαρχος απαντά στις φήμες γύρω από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και παίρνει θέση για την επιλογή του κτηρίου προκειμένου να στεγαστεί το Δημ. Λιμενικό Ταμείο.

[youtube=http://youtu.be/Hl-i5wMWhWA]

Δεν του βγήκε του κ Προέδρου να αναβάλλει την ψήφιση του θέματος της παραχώρησης χώρου για το Δημ. Λιμ. Ταμείο. Η αντιπολίτευση τόνισε το επείγον του ορισμού μιας συγκεκριμένης διεύθυνσης αφού ο κ Άρης ενημέρωσε το Σώμα ότι τα άλλα  Δημ. Λιμενικά Ταμεία είναι έτοιμα και περιμένουν το δικό μας, ύστερα από αναβολές από τη μεριά του Δήμου μας, να ολοκληρώσει τις διαδικασίες. Αλήθεια είναι και αυτό που τόνισε ο κ Στάμου ότι συρόμεθα ως Δήμος που καθυστερεί τους άλλους Δήμους με την ολιγωρία του.

[youtube=http://youtu.be/H3e7LnnTGnI]

Στο παραμύθι της δημοκρατίας δεν θριαμβεύει ο μικρός πρίγκιπας Άρης, αλλά το (καλό) το παλικάρι που ξέρει κι άλλο μονοπάτι. Έτσι ο κ Πρόεδρος απέσυρε την πρόταση για αναβολή  ενώ πρότεινε το ΚΕΠ ως προσωρινή διεύθυνση του Λιμ. Ταμείου. Φαινομενικά καλό αν δε συμπλήρωνε την προϋπόθεση να μην οριστεί συγκεκριμένο γραφείο.

Οπότε κ Άρη μάλλον θα στριμωχτείτε στην καμαρούλα μια σταλιά δύο επί τρία. Εμ τι νομίζατε ότι θα σας άφηναν να πάρετε πρωτοβουλίες;

 
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

3 thoughts on “Απαντήσεις Δημάρχου VIDEO για τις φήμες και την “Δημοκρατία” στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου Περαχώρας. Τοποθετήσεις Γ. Κακαβά, Γ. Γκιώνη, Δ. Δέδε, κ Άρη.

  1. Aρε λουτρακιτες ο δήμαρχος είναι φερεφωνο όργανο των αγίων θεωδορων

  2. Συμφωνώ με 21:16, φερέφωνο και τι φερέφωνο, εργαλειάκι στα χέρια του Μίτε και της παρεούλας του, με πρόεδρο τον Νικολάου και φιλοαγιοθωδωρίτη Δήμαρχο ζήτω που καήκαμε!

  3. ΡΕ ΤΟ ΚΛΟΦΕΝ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΛΟΦΕΝ Η ΟΧΙ/?Ο Κ. ΡΑΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΠΙΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ Κ. ΔΕΔΕ ΓΕΩΡΓΙΟΥ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *