19/04/2024

Απέρριψε πρόταση γάμου του Ρουβά η Ζυγούλη! [Video]

0

Απέρριψε πρόταση γάμου του Ρουβά η Ζυγούλη! [Video]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Απέρριψε πρόταση γάμου του Ρουβά η Ζυγούλη! [Video]«Ζητάω το χέρι της Κάτιας εδώ και χρόνια!», παραδέχθηκε ο Σάκης Ρουβάς και αποκάλυψε τις αρνητικές απαντήσεις που έχει λάβει! Παράλληλα, εξομολογήθηκε πώς είναι η σχέση του με την Κάτια Ζυγούλα και τα τρία τους παιδιά, χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους.

«Από την πρώτη στιγμή πήγα στον πατέρα της Κάτιας και του είπα: “ζητάω το χέρι της κόρης σου. Θέλω να μου δώσεις την ευχή σου”. Εκείνος δεν μου την έδινε και την πήρα χωρίς την ευχή του μπαμπά», είπε χαμογελώντας ο Σάκης.

Εκτός, όμως, από τον wannabe πεθερό και η ίδια η Κάτια του απάντησε αρνητικά στις προτάσεις γάμου που κατά καιρούς της έχει κάνει. Μάλιστα, ο τραγουδιστής περιέγραψε μία από αυτές, λέγοντας: «την είχα βάλει στην Τήνο πάνω στα σκαλιά και εγώ τα ανέβηκα γονατιστός και μου είπε “όχι”»!

«Δεν είμαι full time μπαμπάς. Έχω υπάρξει κατά καιρούς αλλά αυτό το διάστημα δεν είμαι… Η Κάτια έχει αναλάβει το θέμα με τα παιδιά. Όταν ξεφεύγει το όλο πράγμα από τον έλεγχο -κάτι που συμβαίνει συχνά γιατί τα παιδιά δυστυχώς τεστάρουν τα όριά σου- νομίζω ότι ο τελικός νόμος μέσα στο σπίτι είναι ο μπαμπάς. Έτσι το αντιλαμβάνονται τα παιδιά, ίσως γιατί είναι λιγότερες ώρες μαζί του και έτσι του παίρνουν λιγότερο τον αέρα», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Σάκης, που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μεγαλώσει την οικογένειά του, λέγοντας χαρακτηριστικά «είναι θέλημα Θεού, δεν έχω καμία ανάμειξη σε αυτό».

Τέλος, ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε ότι η Αναστασία έχει καταλάβει τι δουλειά κάνει, αλλά και πως η κόρη του δεν θέλει να τον ακούει να τραγουδάει γιατί… συγκινείται!

Δείτε στο βίντεο απόσπασμα από όσα είπε ο Σάκης!

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=wZYRwAE2n7M]

Πηγή: star.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *