17/05/2024

Απάντηση του Lradio σε δημοσίευμα του Loutraki Press

7

Απάντηση του Lradio σε δημοσίευμα του Loutraki Press

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Το παρακάτω κείμενο εκφράζει αποκλειστικά και μόνο τον γράφοντα. Προσωπικά στο loutrakitv.gr θεωρούμε ότι δίνουμε υπόσταση σε ένα ανούσιο θέμα και περισσότερη αξία στον σπιλωτή και αν ήταν ένα θέμα που μας αφορά και μας εμπλέκει απλώς θα το αγνοούσαμε όπως κάνουμε και με κάποια υποχθόνια σχόλια σε ορισμένα blogs .

Δημοσιεύουμε το δελτίο τύπου μόνο για να δώσουμε ηλεκτρονικό βήμα προς απάντηση του θιγόμενου που επιθυμεί να ακουστεί η δική του άποψη:

LRADIO 87,5 FM

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

23-3-2014

 

Απάντηση στο από την 20-3-2014 δημοσίευμα  του επιχειρηματία κ. Καραπατά  στο τοπικό ιστολόγιο Loutraki Press

Προς

Τον  Μέγα Ιεροεξεταστή, τον  αυτοανακηρυχθέντα ΄΄υπεύθυνο΄΄  της Πρωτοβουλίας Πολιτών & Φορέων για την Έλευση του Προαστιακού και..

2_Απαντηση_στο_απο_20-3-2014_δημοσιευμα_του_LPress

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

7 thoughts on “Απάντηση του Lradio σε δημοσίευμα του Loutraki Press

  1. Που φτάσαμε; Να ντρέπεται ο άλλος να πει ότι έχει σχέση με τον δήμαρχο! Εκεί μας κατάντησε ο Λογοθέτης να κρύβονται αυτοί που τον ξέρουν και να ντρέπονται να το πουν.

  2. ΕΛΑ ΡΕ ΕΛΕΟΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ;!!!

  3. Το διάβασα αυτό το ποστ στο λπ και δεν κατάλαβα την τύφλα μου, μεθυσμένος το έγραψε; Σε αυτό που ρωτάτε εκεί αν είναι θρασύς η εντελώς ασυνείδητος είναι και τα δύο μην το ψάχνεις. Όμως κάπου έχει δίκιο.Εσύ που την πήρες την πόρσε με την κρίση προκαλείς. Τα θες και τα παθαίνεις. Άλλοι με περιουσίες και δεν έχουν κι εσύ πως την πήρες; Πως να μην πάει το μυαλό του στο πονηρό.

  4. Κατουρήθηκα στο γέλοιο! Ωραία του τα χωσες! ΧΑ ΧΑ! Τώρα θα κάνει άλλο άρθρο για να απαντήσει ο γελοίος

  5. Και χαζός να είσαι το καταλαβαίνεις ότι την Porche την πήρε απ τις απευθείας αναθέσεις το καλόπαιδο. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

  6. Grapste kati sovaro anti na malwnete. Afou kai oi dyo sas thelete to kalytero gia to Loutraki den exete ti na xwrisete na pate na pieite enan kafe na ta vreite na teleiwnete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *