28/04/2024

Αξιόλογη η Συνεδρίαση του Συλλόγου Εμπόρων και Βιοτεχνών Λουτρακίου [Video]

8

Αξιόλογη η Συνεδρίαση του Συλλόγου Εμπόρων και Βιοτεχνών Λουτρακίου [Video]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Στιγμιότυπο 2015-03-19, 6.40.00 μ.μ.Η Συνεδρίαση του Συλλόγου Εμπόρων και Βιοτεχνών Λουτρακίου που πραγματοποιήθηκε χθες έδειξε ότι με ομαδικό πνεύμα και καλές προθέσεις μπορεί ο Σύλλογος να πάει πολλά βήματα μπροστά. Χθες, αφού προηγήθηκε η τοποθέτηση της Προέδρου του Συλλόγου κας Δ. Μερζάκη, παρακολουθήσαμε μια υγιή ανταλλαγή απόψεων με πολλές προτάσεις που κάποιες ξεπερνούν τα όρια των αρμοδιοτήτων του Συλλόγου, όμως ήταν σημαντικό που ειπώθηκαν γιατί έδωσαν μια κατεύθυνση στους μελλοντικούς στόχους του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου. Αποφασίστηκε να γίνουν κινήσεις προκειμένου να προβληθούν οι επιχειρήσεις του Λουτρακίου πιο ενεργά και συλλογικά. Αυτό που τονίστηκε είναι ότι μόνο ένας Σύλλογος με πολλά μέλη μπορεί να έχει φωνή και δύναμη γι’ αυτό πρέπει όλα τα μέλη να μετέχουν ενεργά και να παρίστανται στις συνεδριάσεις του Συλλόγου. Εξυπακούεται ότι πρέπει να στηρίζουμε ενεργά ως καταναλωτές ο ένας τον άλλο.

Από τα θέματα που έθιξαν οι παριστάμενοι αυτό που έβαλε φωτιά ήταν η έλευση (η μη) του Προαστιακού στο Λουτράκι. Λίγο αργότερα κατέφθασε ο  Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου του Δήμου μας κ. Π. Πέτρου συνοδεία Δημάρχου κ. Γ. Γκιώνη. Εκεί ο Δήμαρχος αποκάλυψε και δημόσια τις θέσεις του για τον Προαστιακό, τα σχέδια για την πεζοδρόμηση ή μονοδρόμηση της Ελ. Βενιζέλου, την μεταφορά του ΚΤΕΛ και την πιο σημαντική διαφημιστική κίνηση που ετοιμάζει ο Δήμος μας. Το καθένα από αυτά τα θέματα χρήζει ξεχωριστής ανάλυσης. Ίσως να το επιχειρήσουμε σε επόμενο άρθρο μας, το συγκεκριμένο θέλουμε να αναφέρεται αποκλειστικά στις κινήσεις του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου που λειτουργεί κάτω από δύσκολες συνθήκες και προσπαθεί με υποτυπώδη υποστήριξη από τον Δήμο να παράξει έργο προκειμένου να κρατηθούν ζωντανές οι επιχειρήσεις και να αναπτυχθούν περαιτέρω.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=rYEi4F7Cvj4]

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=T9ZJHPFw85c]

Α, να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι ακολούθησε κοπή πίττας και το φλουρί το κέρδισε το ενεργό μέλος του Συλλόγου Σπ. Νόσης.

Σπύρος Νόσης Λουτράκι

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

8 thoughts on “Αξιόλογη η Συνεδρίαση του Συλλόγου Εμπόρων και Βιοτεχνών Λουτρακίου [Video]

  1. Τι σχέση έχουν τα αντιπλυμμηρικά έργα με τον Προαστιακό; Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Ας έρθει ο Προαστιακός και κυνηγήστε και τα αντιπλυμμηρικά.

  2. Ωραίος ο Σπύρος! Εύχομαι σύντροφε να σου φέρει τύχη το φλουρί.

  3. Αν δεν αλλάξουν οι τιμές δεν γίνεται δουλειά. Και να θέλουμε να ψωνίσουμε στο Λουτράκι δεν μπορούμε. Και στην Κόρινθο ακόμα οι τιμές είναι ακριβές εκτός απ’ τα νεανικά μαγαζιά που τα ρούχα είναι μόνο για νεαρά κοριτσάκια. Ναι να την στηρίξουμε την αγορά αλλά και τα μαγαζιά πρέπει να κάνουν κάτι για να ρίξουν τις τιμές.

  4. Μωρέ μπράβο μαζευτήκατε τριάντα άτομα! Ούτε ο Μαρίνης δεν μάζευε τόσους.

  5. O Proastiakos einai politismos kai prepei na mpei mesa stio Loutraki

  6. ρε τι ειπε ο τυπος για τους γυφτους?δεν παιζεται!!!!!!αυτος μας κυβερναει κυριοι..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *