02/05/2024

Αντιδημαρχος Αθ. Μουζάκης για τους -38 έκτακτους υπαλλήλους καθαριότητας. Δείτε τι είχε δηλώσει στο www.tv-tv.tk

4

Αντιδημαρχος Αθ. Μουζάκης για τους -38 έκτακτους υπαλλήλους καθαριότητας. Δείτε τι είχε δηλώσει στο www.tv-tv.tk

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ο αντιδήμαρχος Αθ. Μουζάκης έχοντας επίγνωση του προβλήματος αναφέρθηκε σε αυτό σε συνένετευξη που είχε παραχωρήσει στο www.tv-tv.tk και δημοσιεύτηκε στις 6/12/2011
παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3pqvXgr_cv0&feature=g-upl&context=G2c67e9cAUAAAAAAAAAA]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΟΥΖΑΚΗ

Ένας χρόνος πέρασε από την ανάληψη των καθηκόντων μου, ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, κατά τον οποίο με την ενεργή συμμετοχή των Δημοτών μας και τη συμπαράστασή τους, καταφέραμε να κερδίζουμε όλοι μαζί καθημερινά το στοίχημα της καθαριότητας και της προστασίας του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Από τις 21-1-2012 ο  Δήμος μας θα στερηθεί των υπηρεσιών 38 έκτακτων υπαλλήλων καθαριότητας, λόγω λήξης των συμβάσεών τους. Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί έναν εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον, τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για την άρτια υλοποίηση του έργου της καθαριότητας.

Παρά τη σημαντική αποδυνάμωση της Υπηρεσίας μας, ως Δημοτική Αρχή θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να επιτελεσθεί το έργο αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ταυτόχρονα είμαι βέβαιος ότι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, η συμβολή των Δημοτών μας στον αγώνα για έναν καθαρό Δήμο θα είναι σημαντική. Οι Δημότες έχουν αποδείξει ότι θεωρούν το θέμα της καθαριότητας κοινή υπόθεση, καθώς γνωρίζουν καλά ότι η καθαριότητα αντανακλά τον πολιτισμό που επιδεικνύουμε στην καθημερινότητά μας.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “Αντιδημαρχος Αθ. Μουζάκης για τους -38 έκτακτους υπαλλήλους καθαριότητας. Δείτε τι είχε δηλώσει στο www.tv-tv.tk

  1. Ξυπνα Θανασση, λαβε δραση
    εχει αλλαξει η ζωη
    εχεις καλο σκοπο κι αισθηματα
    μα αυτο δεν αρκει …
    (που λεει κι ο Πετρελης)

  2. Kai pou tous eixes tous 38 ti egine?pali to Loutraki den einai katharo. Katharo htan epi Pavlou kai oi dromoi plenontan kai elampan apo kathariothta kai ta kagkela sthn paralia htan vammena. Twra ti apologeisai prokatavolika gia na mh se malwsoun oi dhmotes sou? Etsi ki alliws…

  3. ΟΛΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙ! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ. ΚΑΛΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

  4. Μη βαρατε μερα που ειναι, γιορταζει ο Αντιδημαρχος!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *