Αντιδήμαρχος Σ. Πέρρας για χωροθέτηση κάδων ανακύκλωσης ενδυμάτων και υποδημάτων [Video]

7

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο παρακολουθήσαμε ένα θέμα ομολογουμένως πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, το θέμα της ανακύκλωσης ενδυμάτων και υποδημάτων. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το θέμα όπως ήρθε στο συμβούλιο και παρουσιάστηκε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Σωτήρη Πέρρα. Η άποψη του Αντιδημάρχου υπέρ της ανακύκλωσης είναι γνωστή, η οικολογική του αντίληψη επίσης.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

7 thoughts on “Αντιδήμαρχος Σ. Πέρρας για χωροθέτηση κάδων ανακύκλωσης ενδυμάτων και υποδημάτων [Video]

  1. ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΠΕΡΡΑ! ΑΞΙΟΣ ! ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

  2. Πάρα πολύ χρήσιμο και πολύ ωραίο. Έτσι να μάθουν τα παιδιά από τώρα να μοιράζονται αυτά που έχουν για να γίνει ο κόσμος μας πιο καλός.

  3. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΡΟΥΧΑ ΔΕΝ ΤΑ ΦΟΡΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΡΟΥΧΩΝ.

  4. Ευρώπη δεν θα γίνουμε ποτέ. Εδώ ξεκάθαρα υπάρχουν συμφέροντα της εταιρείας που φέρνει τους κάδους. Ποιος μου εγγυάται ότι τα ρούχα θα φτάσουν στις άπορες οικογένειες και δεν θα γίνουν απλώς τζάμπα γέμισμα στα σαλόνια που λέει ο Σωτήρης; Απλά μαζεύουν τζάμπα πράμα για να κάνουν την δουλειά τους και καλά κάνουν. Εγώ φυσικά αν έχω να βοηθήσω κάποιον θα πάω στην διπλανή οικογένεια που ξέρω ότι χρειάζεται στήριξη και θα βοηθήσω όσο μπορώ. Όλα αυτά είναι καλά για την Αμερική και τις άλλες μεγάλες πόλεις. Εδώ στην Ελλάδα η κοινωνία μας είναι κλειστή και όλοι ξερενόμαστε μεταξύ μας. Δεν χρειάζεται να πετάξω τα ρούχα στον κάδο πάω και τα δίνω απευθείας και τελείωσε η ιστορία.

  5. Πολύ ωραία κίνηση. Πρέπει επιτέλους να αποκτήσουμε κοινωνική και οικολογική συνείδηση για να πάμε παραπέρα

  6. Έχω ένα αθλητικό και μια γόβα να τα ρίξω μέσα;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *