20/04/2024

Αντιδήμαρχος Σωτήρης Πέρρας για τον κλαδοτεμαχιστή που επινοικίασε ο Δήμος [Video]

0

Το πρόβλημα της διαχείρισης και εναπόθεσης των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο δεν χρειάζεται συστάσεις, οι περισσότεροι Δήμοι βρίσκονται αντιμέτωποι με αυτό χωρίς φυσικά να εξαιρείται ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων. Το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων ενισχύεται από τον όγκο των κλαδιών που πρέπει να διαχειριστεί η Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου. Ένας κλαδοτεμαχιστής τον οποίο επινοικίασε ο Δήμος ήρθε για να δώσει ανάσα στη διαχείριση των κλαδιών, τα οποία μετατρέπει σε πριονίδια που αξιοποιούνται ποικιλλοτρόπως.

Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας και Πρασίνου κ. Πέρρας Σωτήριος μίλησε στο Loutrakitv.gr για τη χρησιμότητα του κλαδοτεμαχιστή. Η κουβέντα επεκτάθηκε γενικότερα στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, την ανακύκλωση και την κομποστοποίηση. Συγκεκριμένα για την κομποστοποίηση σχεδιάζεται να διανεμηθεί ορισμένος αριθμός κάδων κομποστοποίησης για τις οικίες προκειμένου να μάθουν οι δημότες να κομποστοποιούν τα απορρίμματα, όλα αυτά εν αναμονή της δημιουργίας του πράσινου σημείου.

Είναι κοινή παραδοχή ότι πρέπει να αλλάξουμε σελίδα ως κοινωνία και να κινηθούμε σε ένα πιο φιλικό ως προς το περιβάλλον τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *