03/05/2024

Αγιασμός στο 1ο Δημ. Σχολείου Λουτρακίου [photos]

0

Αγιασμός στο 1ο Δημ. Σχολείου Λουτρακίου [photos]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

imageΤην Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2014, διεξήχθη από ιερατική ομάδα πατέρων της εκκλησιαστικής μας ενορίας, με επικεφαλής τον αρχιμανδρίτη πατέρα Σωφρόνιο, ο καθιερωμένος Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά 2014-2015, παρουσία όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου μας, των μαθητών και μαθητριών καθώς και πλήθους γονέων, συγγενών και φίλων.

Το Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων εκπροσώπησε ο νέος Αντιδήμαρχος Παιδείας – Αθλητισμού κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου, ενώ το παρόν έδωσαν και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δ.Σ. Λουτρακίου με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Παύλο Δέδογλου.Αρχικά, το λόγο πήρε η εκπ/κός κ. Μαρίνα Θυμή η οποία αφού καλωσόρισε τους/τις παρευρισκόμενους/ες κάλεσε τους άγιους πατέρες να ξεκινήσουν τον αγιασμό.

Αμέσως μετά, ο νέος Αντιδήμαρχος Παιδείας – Αθλητισμού κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου, απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό, ευχόμενος σε όλους τους φορείς της μικρής, εκπαιδευτικής μας κοινότητας υγεία, αισιοδοξία, ευημερία και μια καλή και αποδοτική σχολική χρονιά, υποσχόμενος ότι τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και ο ευρύτερος δήμος θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των Σχολικών Μονάδων της περιοχής.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δ.Σ. Λουτρακίου κ. Παύλος Δέδογλου ο οποίος πέρα από τις καθιερωμένες ευχές αναφέρθηκε στην αναβάθμιση της Σ.Μ. σε πολλαπλά επίπεδα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου εκφράζοντας τη μεγάλη του ευαρέσκεια!

Τέλος, το λόγο πήρε ο Διευθυντής του Σχολείου μας κ. Μιχαήλ Πολυχρονόπουλος ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους -μικρούς και μεγάλους- στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου ευχόμενος μία εποικοδομητική, ποιοτική και ουσιαστική σχολική περίοδο, ενημέρωσε τους γονείς των μαθητών και μαθητριών για λειτουργικά θέματα της Σχολικής μας Μονάδας, παρέχοντάς τους τη διαβεβαίωση ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά τόσο όσον αφορά τη στελέχωση του σχολείου σε διδακτικό προσωπικό όσο και την υλικοτεχνική του υποδομή και την καθαρά μαθησιακή, παιδαγωγική διαδικασία.

Καλή Χρονιά!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *