20/04/2024

Έχει ή δεν έχει χρυσές τουαλέτες ο Ερντογάν

0

Η χρυσή έχει άλλη χάρη 😉

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

kimgoldΕρντογάν: Ελέγξτε τις τουαλέτες μου, αν βρείτε χρυσάφι θα παραιτηθώ!
Στις (ενδεχομένως) χρυσές τουαλέτες του προεδρικού μεγάρου όπου ζει ο Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει μεταφερθεί ο προεκλογικός αγώνας στην Τουρκία. Το κυβερνών κόμμα AKP επιδιώκει αρκετά μεγάλη πλειοψηφία για να προχωρήσει στη συνταγματική αναθεώρηση που θα δώσει αυξημένες εξουσίες στον πρόεδρο Ερντογάν.
Πρόσκληση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας να επισκεφτεί το νέο προεδρικό παλάτι στην Άγκυρα ώστε να ελέγξει επί τόπου αν οι… τουαλέτες έχουν καθίσματα καλυμμένα με χρυσάφι απηύθυνε ο Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο Anadolu, η επίσημη πρόσκληση στάλθηκε τη Δευτέρα, χωρίς να υπάρχει ακόμα απάντηση από τον επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Η κόντρα έρχεται λίγες μέρες πριν τις κρίσιμες βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουνίου, που θα κρίνουν αν το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) θα εξασφαλίσει αρκετά μεγάλη πλειοψηφία εδρών στη Βουλή ώστε να προχωρήσει στην συνταγματική αναθεώρηση που επιδιώκει επί χρόνια ο κ. Ερντογάν, καθώς θα δίνει στον προεδρικό θώκο εκτενείς εκτελεστικές εξουσίες.

Μιλώντας αργά το βράδυ της Κυριακής στην κρατική τουρκική τηλεόραση, ο κ. Ερντογάν είπε ξεκάθαρα πως θα παραιτηθεί αν ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος βρει έστω μια χρυσή τουαλέτα στο υπερπολυτελές μέγαρο, που εκτιμάται ότι κόστισε 620 εκατομμύρια δολάρια.

Προκάλεσε μάλιστα τον αντίπαλό του να παραιτηθεί αν τελικά δεν βρει χρυσές τουαλέτες στο προεδρικό μέγαρο.

Πηγή: skai.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *