Έφυγε η κόρη του Νίκου Νικολόπουλου

0

Το συγκλονιστικό μήνυμα με το οποίο την αποχαιρέτησε η μητέρα της – Οι γονείς της δωρίζουν τα όργανά της – Αύριο στις 5 η κηδεία της Νίκης

Έπειτα από τη δύσκολη μάχη που έδωσε τις τελευταίες ημέρες στην σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου, η 16χρονη κόρη του Νίκου Νικολόπουλου, Νίκη, έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Η μητέρα της, Τασία Μανωλοπούλου, αποχαιρέτησε την κόρη της με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανέβασε στο προφίλ της στο facebook, ενώ την ίδια ανάρτηση μοιράστηκε στο Διαδίκτυο και ο κ. Νικολόπουλος.

«Άγγελος ήρθες … Άγγελος έφυγες … Σπουδαία έζησες και ακόμα πιο σπουδαία πας εκεί ψηλά … Η ψυχή σου δεν ταίριαξε ποτέ στον κόσμο μας αλλά με το σώμα σου ίσως βοηθήσεις κάποιους άλλους να ζήσουν πιο αξιοπρεπή κ εύκολη ζωή …. Είμαι πολύ περήφανη για σένα … σε ευχαριστώ που ήρθες …. σε ευχαριστώ για όσα μας έδωσες … σ αγαπάω απέραντα …είσαι η Νίκη μου … η Νικήτρια ! (3/3/2000 – 6/6/2016) και για πάντα», έγραψε η μητέρα της.

Η ανάρτηση της κυρίας Μανωλοπούλου

image
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία αφαίρεσης των οργάνων της -καθώς οι γονείς της αποφάσισαν να τα δωρίσουν- και θα ακολουθήσει μεταμόσχευση, ενώ αύριο στις 5 το απόγευμα θα ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία, στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα.

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα, η Νίκη υπέστη πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας». Ωστόσο, στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου και άφησε σήμερα την τελευταία της πνοή.

Πηγή: Protothema.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *