Έτσι είναι σήμερα τα sex symbols που λατρέψαμε στα ’90s! [Photos]

0

Τις θαυμάσαμε, τις ονειρευτήκαμε και τις ερωτευτήκαμε τρελά. Η δεκαετία των ‘90s σημαδεύτηκε από τη δική τους παρουσία στο Χόλιγουντ και τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, κάνοντας μας να πιστεύουμε πως γυναίκες σαν αυτές δεν θα ξαναδούμε.

Άλλες χυμώδεις και άλλες μινιόν, ξανθές και μελαχρινές, όλες όμως με ένα κοινό χαρακτηριστικό: ήταν τα απόλυτα sex symbols της δεκαετίας. Με αξιοζήλευτες αναλογίες, αψεγάδιαστα πρόσωπα και χαρακτηριστικά που έμειναν για πάντα στη μνήμη μας, οι κυρίες που θα δείτε σίγουρα αποτέλεσαν ερωτική φαντασίωση για όλους μας ανεξαρτήτως γούστου ή ηλικίας.

Από την εκρηκτική Κάρολαϊν του Baywatch, Γιασμίν Μπλιθ και την πρωταγωνίστρια της «Γαλάζιας Λίμνης», Μπρουκ Σιλντς, στην εκκεντρική «Νταντά», κατά κόσμον Φραν Ντρέσερ, την τηλεοπτική πολεμίστρια Ζήνα, Λούσι Λόουλες και τις Κλόντια Σίφερ και Κιμ Μπάσιντζερ απολαύστε το τότε και το τώρα των γυναικών που στοίχειωσαν τα ανδρικά όνειρα στα ‘90s και αναρωτηθείτε…

Πόσες από αυτές κατάφεραν να νικήσουν το χρόνο και ποιες αφέθηκαν εντελώς στο πέρασμά του;

1 από 15 Φραν ΝτρέσερΦραν Ντρέσερ 

Η σούπερ σέξι νταντά Φραν Φάιν στην τηλεοπτική σειρά «Τhe Nanny», κατάφερε να προταθεί για δύο Emmys και δύο Χρυσές Σφαίρες. Σήμερα, στα 58 της χρόνια και έχοντας παλέψει πολύ με τον καρκίνο της μήτρας έχει καταφέρει να μοιάζει πολύ διαφορετική, εξίσου όμως χαμογελαστή.

Πάμελα ΆντερσονΠάμελα Άντερσον 

Η ξανθιά ναυαγοσώστρια με το εξωπραγματικό μπούστο παραμένει σέξι στα 48 της χρόνια και… επιμένει στο γυμνό!

Γιασμίν ΜπλιθΓιασμίν Μπλιθ 

Ποιος να μας έλεγε πως η «αντίζηλος» της Πάμελα, Κάρολαϊν, θα κατέληγε τόσα χρόνια μετά το Baywatch να μην θυμίζει σε τίποτα την παλιά της εικόνα;

Μισέλ ΠφάιφερΜισέλ Πφάιφερ 

Η όμορφη Μισέλ Πφάιφερ μεγαλώνοντας δεν στερήθηκε ίχνος από την γοητεία του παρελθόντος.

Λούσι ΛόουλεςΛούσι Λόουλες 

Η σέξι αμαζόνα μεγάλωσε, έφτασε 47 ετών και με λίγα παραπάνω κιλά και πιο ανοιχτό χρώμα μαλλιού έχει καταφέρει να μοιάζει αρκετά διαφορετική.

Έβελιν Ρενέ Ο’ΚόνορΈβελιν Ρενέ Ο’Κόνορ 

Και η τηλεοπτική Γαβριέλλα μεγάλωσε, με τις ρυτίδες της να είναι πλέον εμφανείς. Στη φωτογραφία, απολαμβάνουμε reunion των δύο συπρωταγωνιστριών που έλαβε χώρα το 2015.

Μπρουκ ΣιλντςΜπρουκ Σιλντς 

Όταν πρωταγωνίστησε στη «Γαλάζια Λίμνη» ήταν μόλις 15 ετών. σήμερα, στα 50 της είναι ίσως μία από της ωραιότερες γυναίκες της γενιάς της.

Ντέμι ΜουρΝτέμι Μουρ 

Παρά τα όσα άσχημα της συνέβησαν με τους χωρισμούς της και τις φήμες περί νευρικής ανορεξίας, η Ντέμι Μουρ θα έχει πάντα μια θέση στην καρδιά μας.

Μίλα ΓιόβοβιτςΜίλα Γιόβοβιτς 

Τι κι αν έφτασε 40 ετών; Η Μίλα όσο μεγαλώνει ομορφαίνει!

Κλόντια ΣίφερΚλόντια Σίφερ 

Χωρίς ιδιαίτερες παρεμβάσεις στο πρόσωπό της, η 45χρονη Κλόντια Σίφερ εξακολουθεί να εντυπωσιάζει.

Κιμ ΜπάσιντζερΚιμ Μπάσιντζερ 

Δυστυχώς, η Κιμ Μπάσιντζερ αποτελεί τρανή απόδειξη για το τι μπορεί να προκαλέσει η γυναικεία ματαιοδοξία…

Σάρον ΣτόουνΣάρον Στόουν 

Το «βασικό ένστικτο» της Σάρον δεν την έχει εγκαταλείψει ακόμα!

Χέδερ ΛοκλίαρΧέδερ Λοκλίαρ 

Μήπως το παράκανε με τις πλαστικές επεμβάσεις; Το πρώην sex symbol μοιάζει… με πορσελάνινη κούκλα στα 54 του χρόνια.

Σάλμα ΧάγιεκΣάλμα Χάγιεκ 

Διαχρονική αξία η εξωτική Σάλμα Χάγιεκ!

Μόνικα ΜπελούτσιΜόνικα Μπελούτσι 

Το νέο κορίτσι του Τζέιμς Μποντ εξακολουθεί να εντυπωσιάζει ακόμα και στα 51 του χρόνια. Χωρίς υπερβολές και με το πρόσωπό της να έχει γεράσει φυσικά, η Μόνικα θα είναι για πάντα η γυναίκα των ονείρων μας!

Φραν ΝτρέσερΠάμελα ΆντερσονΓιασμίν ΜπλιθΜισέλ ΠφάιφερΛούσι ΛόουλεςΈβελιν Ρενέ Ο’ΚόνορΜπρουκ ΣιλντςΝτέμι ΜουρΜίλα ΓιόβοβιτςΚλόντια ΣίφερΚιμ ΜπάσιντζερΣάρον ΣτόουνΧέδερ ΛοκλίαρΣάλμα ΧάγιεκΜόνικα Μπελούτσι

Πηγή: stylegr.gr

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *