Έτοιμο το Θώδειο Στάδιο! Μια έμπρακτη απάντηση στην Αντιπολίτευση που αγωνιούσε

0

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εγκατάστασης συνθετικού υβριδικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς και η αναβάθμιση της επιφάνειας του ταρτάν στο Θώδειο Στάδιο Λουτρακίου.

Το γήπεδο τώρα πια είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους αθλητές και τους συλλόγους της περιοχής δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για άθληση και καθησυχάζοντας τα πολιτικά πρόσωπα της Αντιπολίτευσης που εξέφρασαν εντονότατα την αγωνία τους για την εξέλιξη του έργου λίγες ημέρες πριν. Καλού κακού διευκρινίζουμε ότι η αγωνία της Αντιπολίτευσης σε καμία περίπτωση δεν ήταν το κίνητρο για την αναβάθμιση του γηπέδου, απλά το αναφέρουμε στο Loutrakitv.gr ως απάντηση στο δελτίο τύπου της κας Μ. Πρωτοπαππά με τίτλο “Πότε θα ανοίξει το Θωδειο Στάδιο κύριε Δήμαρχε?”

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία ο Δήμαρχος Γιώργος  Γκιώνης και οι Αντιδήμαρχοι  Σάκης Παπαθανασίου, Σπύρος Ράτης, Τάσος Σακελλαρίου και Σωτήρης Πέρρας του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων υποδέχτηκαν τον Υφυπουργό Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστο Δήμα.
Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων δήλωσε:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, για ακόμη μία φορά, τον Υφυπουργό Έρευνας & Τεχνολογίας και Βουλευτή Ν. Κορινθίας, κ.Χρίστο Δήμα, για την καθοριστική συμβολή του και την αδιάκοπη στήριξή του σε ζητήματα του Δήμου μας”.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο εντάχθηκε στο πρόγραμμα Φιλόδημος ||, με συνολικό προϋπολογισμό 849.161,25€ για την κατασκευή, επισκευή και συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *