27/04/2024

Ένα ΠΑρΚΑΚΙ χωρίς … ΠΑγΚΑΚΙ στο Λουτράκι – Ο Δήμος Λουτρακίου θα κάνει κάτι;

0

Αναγνώστης του loutrakitv.gr περιμένει από τον Δήμο Λουτρακίου να βάλει παγκάκια στο παρκάκι της γειτονιάς του.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

0226
Το παρκάκι της γειτονιάς μου.. χωρίς παγκάκια…….τα έχουμε ανάγκη….

Στην διασταύρωση  Κοραή-Χατζοπούλου και Αγ.Φανουρίου βρίσκεται το όμορφο παρκάκι της γειτονιάς μου…
Με τα πολύ όμορφα δεντράκια του ,ο χώρος αυτός είναι μια μικρή όαση ομορφιάς και τόπος παιχνιδιού για τα παιδιά μας.Ταυτόχρονα και εμείς κάνουμε τις βολτούλες μας ,μόνοι ,η με τους μικρούς κατοικίδιους φιλους μας!!!
Το πιο σημαντικό όμως πιστεύω ,ότι είναι ένα μέρος όπου  οι ηλικιωμένοι γείτονες μου ,μπορούν να κάνουν τον περίπατο τους η να καθίσουν και ξεκουραστουν κάτω από τον ίσκιο των όμορφων δέντρων!!!!
Είπα ότι μπορούν να καθήσουν..πού όμως;;;;;;;;;Δεν υπάρχει ούτε ένα παγκάκι!!!!!!Το ξέρω ότι υπηρχαν παλαιότερα και ότι κατεστράφησαν..τώρα όμως νομίζω ότι είναι άμεση ανάγκη να τοποθετηθούν 2-3  παγκάκια,για να καθόμαστε ειτε ηλικιωμένοι ,ειτε όχι!!!!

είμαι σίγουρος (επειδή γνωρίζω την ευαισθησία των )ότι οι αρμόδιοι του δήμου μας θα επιληφθούν άμεσα του θέματος και θα δώσουν την λύση ,η οποία δεν κοστίζει απολύτως τίποτα.

Αν δεν υπάρχουν παγκάκια,αρκεί η μεταφορά τους από κάποιο άλλο σημείο ,όπου υπάρχουν αρκετα,στο μικρό παρκάκι της γειτονιάς μου,για να ικανοποιηθούμε και εμεις(ηλικιωμένοι η νεώτεροι)!!!!!!

Αναγνώστης του loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *