Έκθεση για τα 50 χρόνια έργου των αρχιτεκτόνων Δημήτρη και Σουζάνας Αντωνακάκη Νέα Βιβλιοθήκη Λουτρακίου στις 29/7/2016

0

Με αφορμή τη συμπλήρωση πενήντα (50) ετών του Atelier 66 των αρχιτεκτόνων Δημήτρη και Σουζάνας Αντωνακάκη, η πόλη μας αναγνωρίζει τη μεγάλη προσφορά τους στον Πολιτισμό και ειδικότερα στην Τέχνη της Αρχιτεκτονικής και θα αναδείξει το διεθνώς αναγνωρισμένο έργο τους με την πραγματοποίηση Έκθεσης, διάρκειας από 29 Ιουλίου έως 28 Αυγούστου 2016 στη Νέα Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου, η οποία στη συνέχεια θα μεταφερθεί στην πόλη της Πάτρας για τον μήνα Σεπτέμβριο 2016.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού. Στη συνδιοργάνωση συμμετέχουν ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, το Πανεπιστήμιο Πατρών, ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Νομού Αχαΐας και το Φεστιβάλ Λουτρακίου 2016, με τη στήριξη των Αρχείων Νεοελληνικής Αρχιτεκτονικής του Μουσείου Μπενάκη, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής.

Επιμέλεια έκθεσης: Παναγιώτης Πάγκαλος, Αρχιτέκτων και ιστορικός Αρχιτεκτονικής, διδάσκων στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών & Μίλτος Παπαδημητρόπουλος, Αρχιτέκτων Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα λάβουν χώρα στη Νέα Βιβλιοθήκη Λουτρακίου την 29η Ιουλίου 2016 και ώρα 7.30 μμ.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *