Έδειραν λάθος άτομο στην Πάτρα για παρενόχληση παντρεμένης

1

Έδειραν λάθος άτομο στην Πάτρα για παρενόχληση παντρεμένης

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

imageΤο θύμα όχι μόνο δεν δέχθηκε τη συγγνώμη των δραστών, αλλά έχει καταθέσειμήνυση ζητώντας το ποσό των 300.000 ευρώ…!

Το ξύλο της χρονιάς του «έφαγε» τον περασμένο Φεβρουάριο, άνδρας από συγγενικά πρόσωπα νεαρής παντρεμένης στα Δεμένικα Πατρών, με το αιτιολογικό της παρενόχλησης παρά τις επανειλλημένες οχλήσεις τους να αφήσει ήσυχη την κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patratora.gr, το συγκεκριμένο άτομο φέρεται πως δεν έχει καμιά σχέση με την υπόθεση και εκτιμάται πως από μια σειρά παρεξηγήσεων οι οικείοι της έφτασαν να τον ξυλοκοπήσουν αγριώς, μπερδεύοντας τον με άλλον…!

Πληροφορίες μάλιστα θέλουν, η «αποκάλυψη» να έγινε όταν η νεαρή κλήθηκε από την αστυνομία να αναγνωρίσει στο πρόσωπο του άνδρα, αυτόν που την παρενοχλούσε, καθώς από την πρώτη στιγμή το θύμα αρνείτο τις κατηγορίες. Η γυναίκα λοιπόν φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, πως δεν πρόκειται για τον φερόμενο «δράστη» της εις βάρος της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η εξέλιξη αυτή όπως ήταν φυσικό έφερε τα πάνω κάτω στην υπόθεση, με τους συγγενείς της παντρεμένης κοπέλας, να επισκέπτονται τον άνδρα και να του ζητούν συγνώμη για το περιστατικό. Πληροφορίες θέλουν τον άνδρα όχι μόνο να μην δέχθηκε την συγγνώμη τους, άλλα να έχει στραφεί εναντίον τους δικαστικά, έχοντας καταθέσει μήνυση ζητώντας το ποσό των 300.000 ευρώ…!

Πηγή:  Newsit.gr 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Έδειραν λάθος άτομο στην Πάτρα για παρενόχληση παντρεμένης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *