Άμεση η αντίδραση της ΔΕΥΑΛ για τα ΦΡΕΑΤΙΑ του Λουτρακίου, ύστερα από δημοσίευση του loutrakitv.gr

3

ΔΕΥΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 2ΔΕΥΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙ 1
Το loutrakitv.gr είχε γράψει στις 11 08 2015 ότι επικρατεί μια ανυπόφορη δυσωδία στο κέντρο του Λουτρακίου που αναδύεται από τους υπονόμους. Για να πούμε την αλήθεια, πρέπει να επισημάνουμε ότι το επόμενο πρωί συνεργείο της ΔΕΥΑΛ έσπευσε να λύσει το πρόβλημα, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που ακολουθούν που τραβήχτηκαν στις 12/8/2015, όμως δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν το ζητούμενο.
Χαιρόμαστε πάντως που και ένα άλλο ηλεκτρονικό ΜΜΕ του Λουτρακίου ασχολείται με το ζήτημα, ελπίζουμε όλοι μαζί να προκαλέσουμε ένα πραγματικό αποτέλεσμα που θα κάνει το Λουτράκι και πάλι ευχάριστο τόπο διαμονής όπως εξάλλου του αρμόζει .

Παρακάτω το θέμα όπως είχε δημοσιευτεί:

Ορισμένοι ΥΠΟΝΟΜΟΙ στο κέντρο του ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ μυρίζουν φρικτά!

Υπόνομοι-Λουτράκι-300x210
Μια εικόνα χίλιες λέξεις, μια μυρωδιά μία λέξη – αηδία.
Κόβει την ανάσα η φρικτή μυρωδιά που αναδύεται από τους υπονόμους στο κέντρο του Λουτρακίου, στην παραλία και στην περιοχή γύρω απ’ την πλατεία 25ης Μαρτίου. Εστιάτορες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τους επισκέπτες που δεν μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους λόγω της δυσωδίας που επικρατεί. Το ίδιο και όσοι πλησιάζουν τους υπονόμους. Το πρόβλημα δεν είναι αισθητό σε όλη την πόλη, ευτυχώς, ωστόσο παρατηρείται σε κεντρικά σημεία. Επιτακτική ανάγκη ο Δήμος και κυρίως η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης να επιληφθεί του θέματος. Είναι γνωστή η προσπάθεια που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι και οι αιρετοί της ΔΕΥΑΛ-Αγ.Θ. προκειμένου να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο τους, όμως αυτό πιστεύουμε ότι αποτελεί βασική προτεραιότητα καθώς πρόκειται για θέμα υγείας και δημόσιας εικόνας του Λουτρακίου εν μέσω τουριστικής περιόδου, γι’ αυτό και το επισημαίνουμε ύστερα από υποδείξεις φίλων αναγνωστών μας.

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

3 thoughts on “Άμεση η αντίδραση της ΔΕΥΑΛ για τα ΦΡΕΑΤΙΑ του Λουτρακίου, ύστερα από δημοσίευση του loutrakitv.gr

  1. ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΥΑΟΥ!

  2. Δεν έχει σημασία που το γράψατε πρώτοι στο tvtv αλλά αυτό που μετράει είναι πως τα παιδιά της δευαλαγθ έτρεξαν να λύσουν το θέμα. Μπράβο στην διοίηκηση για το φιλότιμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *