Μπήκαν κολωνάκια στην παραλία Λουτρακίου – Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θ. Γεωργίου εξηγεί τον λόγο [Video]

7

Λουτράκι παραλία 2Στην παραλία Λουτρακίου, λίγο πριν το ποτάμι (Μ. Μερκούρη) με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Θ. Γεωργίου, μπήκαν κολωνάκια και έγινε διαγράμμιση. Ενώ η μπάρα που υπήρχε, τώρα δεν υπάρχει πια (θα θυμάστε την μπάρα, θα θυμάστε και το περιστατικό που την είχε δοξάσει). Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο η τοποθέτηση των κολωνακίων ήταν απαραίτητη και έπρεπε να είχε γίνει καιρό τώρα για να επιτρέπει τη διέλευση των τριών οχημάτων (ασθενοφόρο, πυροσβεστικό όχημα, όχημα αστυνομία).
Θα πρέπει να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι επίσημα με τα κολωνάκια παρεμποδίζεται η διέλευση των οχημάτων, ωστόσο είναι δυνατή η πρόσβαση για ορισμένα οχήματα που εξυπηρετούν τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στη συγκεκριμένη ζώνη, αλλά και τους κατοίκους που πρέπει να έχουν πρόσβαση.

Δείτε παρακάτω τι δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Θ. Γεωργίου και τι απαντά στις ερωτήσεις που μας θέσατε και τις μεταφέραμε:

Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

7 thoughts on “Μπήκαν κολωνάκια στην παραλία Λουτρακίου – Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θ. Γεωργίου εξηγεί τον λόγο [Video]

  1. Και γιατι δεν το κανετε κανονικό πεζόδρομο, αλλα το αφήνετε ως δρόμο τόσα χρόνια?????

  2. τοσο εξυπνοι εινε ναδω που θα βαζουν τα αυτοκινητα το καλοκαιρι για να κανουν μπανιο μαλον τη θαλασσα τη θελουνε για παρτιτους

  3. αυτο και αν ειναι ειδηση;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  4. κ. μπλογκερ η γραφειο τυπου του δημου,και ειδικα του κ. Γεωργιου για την κρηνη δεν μας εγραψες ακομα η δεν πηρες εντολη απο τον αντιδημαρχο???

  5. Και μετά μας πειράζει ο Αλβανός που λέει ” Το κοπή τη πίτα”..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *