Άγιοι Θεόδωροι: Περίστροφο εντοπίστηκε θαμμένο κοντά στην ακτή
Ένα περιστατικό που προκαλεί ερωτήματα σημειώθηκε στην παραθαλάσσια περιοχή των Αγίων Θεοδώρων, όταν πολίτης εντόπισε θαμμένο περίστροφο σε κοντινή απόσταση από την ακτή.
Συγκεκριμένα, το όπλο βρέθηκε σε απόσταση περίπου τριών μέτρων από την ξηρά και σε βάθος περίπου μισού μέτρου μέσα στο νερό. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης, 13 Μαΐου 2025, και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές του Λιμεναρχείου Κορίνθου, στις οποίες και παραδόθηκε το εύρημα.
Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για περιστροφικό όπλο διαμετρήματος 9 mm, το οποίο είχε μέσα στη γεμιστήρα του πέντε φυσίγγια. Το Λιμενικό Σώμα προχώρησε στην κατάσχεση του όπλου και η υπόθεση τέθηκε υπό διερεύνηση.
Η προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κορίνθου, ενώ το περίστροφο θα σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω ανάλυση.
