Χονγκ Κονγκ: 50 εκατ. για όποιον καταφέρει να αποπλανήσει ομοφυλόφιλη!

0

Χονγκ Κονγκ: 50 εκατ. για όποιον καταφέρει να αποπλανήσει ομοφυλόφιλη!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Η ομοφυλοφιλία στο Χογκ Κονγκ έχει αποποινικοποιηθεί μόνο από το 1991

Η ομοφυλοφιλία στο Χογκ Κονγκ έχει αποποινικοποιηθεί μόνο από το 1991. Πλούσιος επιχειρηματίας του Χονγκ Κονγκ προσφέρει 50 εκατομμύρια ευρώ σε όποιον άνδρα καταφέρει να αποπλανήσει την 33χρονη κόρη του, η οποία δηλώνει ότι προτιμάει τις γυναίκες!

Σύμφωνα με την εφημερίδα South China Morning Post, ο 76χρονος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης ενός από τα μεγαλύτερα μεσιτικά γραφεία της πόλης, επιμένει στο να παραβλέπει τις σεξουαλικές προτιμήσεις της κόρης του.

Χαρακτηριστικά δηλώνει ότι αδιαφορεί αν ο άντρας που βρεθεί θα είναι πλούσιος ή φτωχός, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είναι «καλός και γενναιόδωρος».

Παράλληλα ο επιχειρηματίας διαφημίζει και τις χάρες της κόρης του, προκειμένου να ενθαρρύνει τους άντρες! Την περιγράφει ως μία πολύ καλή κοπέλα, όμορφη και με πολλά ταλέντα, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του εθελοντισμού!
Να σημειωθεί ότι παρά τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του, το Χογκ Κονγκ δεν αναγνωρίζει ακόμα τον γάμο ατόμων του ίδιου φύλου, ενώ η ομοφυλοφιλία έχει αποποινικοποιηθεί μόνο από το 1991.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *