27/07/2024

Φιλική επικράτηση της μικτής ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ επί της ΕΣΚΑΚ

2

Φιλική επικράτηση της μικτής ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ επί της ΕΣΚΑΚ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

eskak-ekaskenop - Φιλική επικράτηση της μικτής ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ επί της ΕΣΚΑΚ           ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Εχτές το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Άργους  πραγματοποιήθηκε φιλικό μεταξύ των μικτών ομάδων των Ενώσεων της ΕΣΚΑΚ(Αργολίδας-Κορινθίας) και ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ(Αρκαδίας-Λακωνίας-Μεσσηνίας) με την φιλοξενούμενη ομάδα των φιλοξενούμενων να επικρατεί με σκορ 56-75. Οι δυο ομάδες στο πρώτο μισό της αναμέτρησης ήταν κοντά στο σκορ με τους παίκτες των Γεωργακόπουλου-Γιαννακόπουλου να πηγαίνουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με σκορ 27-30. Στην επανάληψη η εικόνα της ομάδας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ βελτιώθηκε, με αποτέλεσμα να χτίσει μια διαφορά την οποία διατήρησε μέχρι και την λήξη. Οι προπονητές και των δυο ομάδων έδωσαν αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές, ενώ όσοι είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στο κλειστό της πρωτεύουσας της Αργολίδας, παρακολούθησαν ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι από παιδιά με πλούσιο ταλέντο και από τις δυο μικτές ομάδες.

Δεκάλεπτα: 16-20, 11-10, 15-25, 14-20.

ΕΣΚΑΚ (Μανωλιτσάκης): Γκόλαντας 2, Γκάτζιος, Τζαβέλας Χ., Κωνσταντόπουλος 5, Τσιλομελέτης 10(1), Καλύβας 4, Κουλουκάκης 2, Παναγιωτόπουλος 6, Λενάκος 9(1), Κουκουμέλης 5, Τσαμπάσης, Τζαβέλας Ν. 9(1).

ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (Γεωργακόπουλος-Γιαννακόπουλος): Πετεινάρης, Βουγιούκος, Τσέλλος 6, Σιούντρης, Αριδάς 4, καλδής 10, Μπαλής 9, Μπακολιάς 5(1), Κατσαρέας 13, Κανελλόπουλος 9, Κούγιας 3, Απέργης 10, Οουντεμπός 2.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Φιλική επικράτηση της μικτής ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ επί της ΕΣΚΑΚ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *