Τρεις γυναίκες εξηγούν γιατί έγιναν πορνοστάρ

0

Τρεις γυναίκες εξηγούν γιατί έγιναν πορνοστάρ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Η 28χρονη Στόγια, η 27χρονη Ντίλαν και η 34χρονη Σάτιν έχουν συνηθίσει να βγάζουν τα ρούχα τους, να ξαπλώνουν στο κρεβάτι με συναδέλφους τους και να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις μπροστά στην κάμερα.

Άλλωστε, το πορνό αποτελεί βασική ασχολία τους και, μάλιστα, αρκετά προσοδοφόρα, για την οποία νιώθουν υπερήφανες.

Για ποιο λόγο, όμως, επέλεξαν να γίνουν πορνοστάρ; Πως τις αντιμετωπίζει ο κόσμος όταν μαθαίνει το επάγγελμά τους ή όταν τις αναγνωρίσει;

Οι τρεις γυναίκες έδωσαν τις απαντήσεις τους στην αμερικανική Huffington Post μιλώντας για τους λόγους που τις οδήγησαν στα πλατό του ροζ κινηματογράφου.

Η Στόγια ξεκίνησε να ασχολείται με τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου «για πλάκα», καθώς η πρώτη της απόπειρα αποτελούσε ένα «πείραμα», όταν η συγκάτοικός της άρχισε να τη φωτογραφίζει γυμνή.

«Έπειτα από αυτό, το να ποζάρω για ερωτικές φωτογραφίες έγινε χόμπι μου. Στον ελεύθερο χρόνο μου φωτογραφιζόμουν και οι άνθρωποι με πλήρωναν για τις λήψεις αυτές», δήλωσε, επισημαίνοντας πως οι φωτογραφίες αυτές αποτέλεσαν διαβατήριο στην καριέρα της ως πορνοστάρ.

Όσο για το πώς την αντιμετωπίζει ο κόσμος, απάντησε πως υπήρξαν αρκετοί που την πρόσβαλαν αποκαλώντας την πόρνη, παρότι η ίδια πιστεύει ότι η βιομηχανία πορνό αποτελεί δείγμα σεβασμού.

Η Ντίλαν Ράιαν από την άλλη, δήλωσε πως ξεκίνησε να ασχολείται με την πορνογραφία για να βοηθήσει μία φίλη της, η οποία ήθελε να ανοίξει εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών.

Ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα η ίδια ξεκίνησε μία ανάλογη προσπάθεια, εστιάζοντας σε ταινίες με γυναίκες και ομοφυλόφιλους.

Αυτό που της αρέσει στη δουλειά της είναι ότι μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα, καθώς, όπως είπε, οι γυναίκες δεν έχουν πολλές ευκαιρίες να εκφράσουν την σεξουαλικότητά τους.

Σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ίδια και οι συνάδελφοί της, επισήμανε πως πολλοί τις θεωρούν θύματα, ενώ στην πραγματικότητα «διασκεδάζουν».

Η Σάτιν Φίνιξ, πάντως, αποκάλυψε μία διαφορετική πτυχή στην πραγματικότητα πολλών από τις συναδέλφους της, όταν είπε ότι σε ηλικία δέκα ετών ο πατέρας της την κακοποίησε.

«Το να πρωταγωνιστώ σε τέτοιες ταινίες μου έδωσε τη δυνατότητα να αποκτήσω αυτοπεποίθηση και πάλι και να ανακτήσω τη σεξουαλικότητά μου. Ήταν απαραίτητο να το κάνω ώστε να καταφέρω να γίνω η γυναίκα που είμαι τώρα», τόνισε η 34χρονη.

Εξέφρασε, μάλιστα, την ικανοποίηση της να κάνει σεξ μπροστά σε άλλους ανθρώπους, ενώ επισήμανε τους κινδύνους που ελλοχεύουν όταν οι έφηβοι χρησιμοποιούν τις ταινίες πορνό ως τρόπο σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *