Το tvtv αποκαλύπτει: Είναι τελικά υποψήφιος Δήμαρχος και ο Ηλίας Κοφινάς ; Διαβάστε ποιους πολιτικούς άνδρες βάζει στο στόχαστρο.

2

Το tvtv αποκαλύπτει: Είναι τελικά υποψήφιος Δήμαρχος και ο Ηλίας Κοφινάς; Διαβάστε ποιους πολιτικούς άνδρες βάζει στο στόχαστρο.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ηλίας Κοφινάς μιλά στο tvtv για τις επερχόμενες εκλογές Δήμος Λουτρακίου Αγ. Θεοδώρων

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας Ηλίας Κοφινάς άνοιξε τα χαρτιά του στο tvtv και με κεκαλυμμένο πλην ξεκάθαρο τρόπο απάντησε στην ερώτησή μας για το αν σκοπεύει να κατεβεί στις εκλογές.

– Αλήθεια σκοπεύετε να κατεβείτε στις εκλογές, τον ρωτήσαμε.

– Τι λέει η πιάτσα, μας είπε αρχικά απαντώντας σε ερώτημα με ερώτημα.

– Η πιάτσα λέει εδώ και καιρό ότι σκοπεύετε να διεκδικήσετε τη Δημαρχία, του απαντήσαμε, αλλά επειδή δεν είναι αξιόπιστη πηγή η πιάτσα ρωτάμε εσάς.

– Να μη χαλάσουμε το χατίρι στην πιάτσα, μας είπε, αν και τόνισε ότι προς το παρόν έχει αφιερωθεί στην Ιατρική.

Βέβαια συνεχίζει πάντα να προβληματίζεται για την κεντρική πολιτική σκηνή και τη συγκυβέρνηση υπό την Πρωθυπουργία του Αντώνη Σαμαρά.
Ο Ηλίας Κοφινάς πιστεύει ότι οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις με τον ΣΥΡΙΖΑ να αποκτά δυνατή φωνή στο κοινοβούλιο θα πρέπει να επηρεάσουν και τα Δημοτικά δρώμενα, ειδικά ύστερα από τα πολύ καλά αποτελέσματα που πέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο μας.

Εντέλει μπορούμε να πούμε ότι ο κ Κοφινάς θα διεκδικήσει τις εκλογές πιστεύοντας στη δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς για τη γνώμη του σε σχέση με τη διακυβέρνηση του Δήμου από την παρούσα Δημοτική Αρχή εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την κατάσταση στην οποία έχει περιπέσει ο Δήμος.
Γνωρίζουμε όλοι τη συνεισφορά του κου Κοφινά στην ανάπτυξη του Θερμαλιστικού Τουρισμού στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας. Έτσι ήταν επόμενο να θεωρεί λίγη την προσπάθεια της παρούσας Δημοτικής Αρχής στο θέμα της προώθησης του νερού – του πολυτιμότερου αγαθού που έχουμε ως άνθρωποι αλλά και ως Δήμος. Ακόμα και το Συνέδριο για την ανάδειξη των νερών που επίκειται την Κυριακή 26 / 8 / 2012 δεν έχει προβληθεί επαρκώς κατά τη γνώμη του.

Μιλώντας για την κατάσταση γενικότερα του Δήμου ο κ Κοφινάς έδειξε το προφανές: ότι δεν επικροτεί την εκλογή του νυν Δημάρχου και πρότεινε να αναζητήσουμε πολιτικές ευθύνες σε αυτούς που πίστεψαν και στήριξαν την υποψηφιότητα Λογοθέτη.  Όταν του αντιτείναμε ότι όσοι την πίστεψαν μπορεί όντως να μοιράζονταν το ίδιο όραμα με τον εκλεγέντα Δήμαρχο, μας απάντησε ότι δε δικαιούται ένας έμπειρος πολιτικός άνδρας με 24 χρόνια θητείας να περιπίπτει σε τέτοια λάθη, να γελαστεί μπορεί ο ψηφοφόρος, ο πολιτικός δεν έχει το δικαίωμα. Τώρα ποιόν εννοούσε δε σας λέμε, σας θεωρούμε αρκετά ενημερωμένους ώστε να μην επεξηγούμε τα αυτονόητα.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

2 thoughts on “Το tvtv αποκαλύπτει: Είναι τελικά υποψήφιος Δήμαρχος και ο Ηλίας Κοφινάς ; Διαβάστε ποιους πολιτικούς άνδρες βάζει στο στόχαστρο.

  1. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια τον Παύλο λέει. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια

  2. ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *