27/07/2024

Το Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων προσκαλεί σε ακροάσεις

0

Το Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων προσκαλεί σε ακροάσεις

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Το Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων προσκαλεί σε ακροάσειςΤο Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων προσκαλεί άτομα κάθε ηλικίας, ταλαντούχους καλλιτέχνες, επαγγελματίες και μη, σε ακροάσεις (χορό, μουσική, θέατρο κλπ) για τις επόμενες εκδηλώσεις “Η Παράσταση της Ζωής σου!”

1. Αθήνα, Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου, 10πμ-2μμ 

2. Κόρινθος, Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, 10πμ-2μμ

Αποστολή αιτήσεων για ακρόαση http://cineartfestival.eu/nt/contact-us.html

Οι παραστάσεις που πρόκεται να πραγματοποιηθούν:

1. ΑΘΗΝΑ, Τεχνόπολη, Παρασκευή 27 Μαρτίου – “Η Παράσταση της Ζωής σου!” ενισχύει την Ελληνική Εταιρεία Υποστήριξης Παιδιών με Γενετικά Προβλήματα «Το Μέλλον»

2. ΚΟΡΙΝΘΟΣ- ΛΟΥΤΡΑΚΙ, Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, Κυριακή 17 Μαίου – “Η Παράσταση της Ζωής σου!” ενισχύει το Σύλλογο Πασχόντων Μεσογειακής Αναιμίας Κορινθίας. 

Το “Φεστιβάλ Νέων Ταλέντων – Η Παράσταση της Ζωής σου!” διοργανώνεται σε εθελοντική βάση από επαγγελματίες με σκοπό να μοιράσει χαμόγελα, να δημιουργήσει έμπνευση, να δώσει ευκαιρίες σε ταλαντούχους ανθρώπους, να ψυχαγωγήσει τους πολίτες και να ενισχύσει ευπαθείς ομάδες, συλλόγους και ιδρύματα. “Η Παράσταση της Ζωής σου” είναι μια πρωτότυπη πολύπτυχη σπονδυλωτή παράσταση με 20-25 εξαιρετικά ταλαντούχους καλλιτέχνες στη μουσική, στο τραγούδι, στο θέατρο και στο χορό. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις 29 Δεκεμβρίου 2013 στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο με μεγάλη επιτυχία.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *