24/04/2024

Το τροχαίο στην Κινέτα οφείλεται σε υπερβολική ταχύτητα

0

Αυτό δείχνει η τρελή πορεία της νταλίκας που έσπασε το διαχωριστικό – Οι αστυνομικοί περιμένουν απαντήσεις από τον οδηγό της

Τους λόγους για τους οποίους το βαρύ όχημα δίπλωσε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα σκορπώντας το θάνατο προσπαθούν να εξακριβώσουν οι αξιωματικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων για να ρίξουν φως στο τραγικό τροχαίο με τους δύο νεκρούς στην Αθηνών – Κορίνθου.


Το γεγονός ότι η νταλίκα έσπασε το διαχωριστικό, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω στο ασημί Audi, δείχνει ότι κινούνταν με ταχύτητα.

Κάτι, το οποίο θα διαπιστωθεί από τον έλεγχο του ταχογράφου που υποχρεούται να φέρει το βαρύ επαγγελματικό όχημα. Παράλληλα, οι αστυνομικοί περιμένουν να πάρουν κατάθεση από τον οδηγό προκειμένου να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης, ωστόσο όπως λένε θα χρειαστεί να περάσουν μερικές ημέρες καθώς ο άνδρας νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Οι οδηγοί των άλλων δύο φορτηγών που ακολουθούσαν το βαρύ όχημα που εξετράπη και παρέσυρε στο θάνατο τους επιβαίνοντες του αυτοκινήτου δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να έχουν δώσει επαρκείς εξηγήσεις για το τι ακριβώς συνέβη ούτε και άλλοι διερχόμενοι οδηγοί.

Χαρακτηριστικό της σφοδρότατης σύγκρουσης της νταλίκας με το αυτοκίνητο είναι το γεγονός από τις 7 το απόγευμα που σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα και τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος της Κινέττας παρέμεναν κλειστά και η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν με εκτροπή από την παλιά εθνική οδό.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης. Στο 56ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών -Κορίνθου κινούνταν μια νταλίκα και ακολουθούσαν άλλες δύο φορτωμένες με εμφιαλωμένα κρασιά που κατευθύνονταν προς την Κόρινθο. Ξαφνικά και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η προπορευόμενη νταλίκα διπλώνει, συγκρούεται με τις δύο που ακολουθούν, περνάει το διαχωριστικό στηθαίο και στο αντίθετο ρεύμα πέφτει επάνω στο ασημι Audi. Το αυτοκίνητο φέρνει δύο,τρεις στροφές στον αέρα και σκάει στο έδαφος με αποτέλεσμα το ηλικιωμένο ζευγάρι που επέβαινε στο αυτοκίνητο να βρει τραγικό θάνατο.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *