Το καυτό καλοκαίρι θέλει καυτό sex! Τριάντα για να την κάνεις να σε ακολουθήσει…

0

Λάτρεψε το Σώμα της – Μη Μένεις στα Ιδια – Κακόμαθέ την –

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Elvis-di-fazio-vogue-calvin-klein-sex-on-the-beach-3-1024x682-2Το καλοκαίρι δεν πρέπει να αφήνεις τη σεξουαλική ζωή σου να βράζει στο ζουμί της. Σου προσφέρουμε 30 συμβουλές για να πάρεις τη θερμοκρασία με το μέρος σου.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Είναι η κατάλληλη εποχή για αργό, καυτό σεξ, αυτό που κόβει την ανάσα και σε εξαντλεί. Oσο επιβραδύνονται οι κινήσεις σου τόσο αυξάνεται η λίμπιντό σου: Τον Αύγουστο κορυφώνεται η ανάγκη να βγεις με μία κοπέλα, αποκαλύπτει μελέτη του πανεπιστημίου Βιλανόβα. «Το καλοκαίρι κάνει τους ανθρώπους να σκέφτονται το σεξ πολύ περισσότερο» σου λέει η Christie Hartman, συγγραφέας του Changing your Game: A Man’s Guide to Success with Women. «Γι’ αυτό μπορεί να ευθύνεται ο ήλιος που επηρεάζει τις ορμόνες» ή μπορεί να φταίει που κυκλοφορούμε όλοι με μαγιό. Ο,τι κι αν συμβαίνει, το καλοκαίρι είναι η εποχή για να αναζητήσεις νέες περιπέτειες. Αν η σεξουαλική ζωή σου έχει μπει στον πάγο, ήρθε η ώρα να ανεβάσεις τη θερμοκρασία.

01/ Ραντεβού με Μουσική Υπόκρουση
Αντί να πας για ακόμα έναν καφέ ελπίζοντας να γνωρίσεις κάποια κοπέλα, κλείσε εισιτήρια για μία συναυλία ή φεστιβάλ. «Θα δεις κόσμο, θα χορέψεις και θα συναντήσεις πολλές γυναίκες» σε συμβουλεύει η Hartman.

02/ Μάθε τα Λόγια σου
Αν τη ρωτήσεις αν θέλει «πατατάκια ή ξηρούς καρπούς», δεν θα της εξάψεις τόσο το ενδιαφέρον. Αν τη ρωτήσεις, όμως, «Corona ή Bud», έχεις περισσότερες πιθανότητες, γιατί το αλκοόλ ξυπνάει ερωτικές αισθήσεις.

03/ Iδρωσε Μαζί της
Παίξτε μαζί φρίσμπι ή ρακέτες. Οι γυναίκες τρελαίνονται γι’ αυτά τα σπορ, σύμφωνα με μελέτη του Grand Valley State University. Μετά το παιχνίδι πρότεινε να πιείτε μπύρες με την παρέα της, έτσι ώστε να έχεις χρόνο μαζί της, όπως και περισσότερες πιθανότητες να βρεθείτε αργότερα. «Οι άντρες ερεθίζονται όταν βρίσκονται απλώς σε κοντινή επαφή με μια γυναίκα, αλλά οι γυναίκες προτιμούν την επαφή πρόσωπο με πρόσωπο» λέει η Barbara Keesling, συγγραφέας του The Good Girl’s Guide to Bad Girl Sex.

04/ Πήγαινε στους Γάμους Σόλο
Πριν αρχίσεις να γκρινιάζεις για όλους τους καλοκαιρινούς γάμους και τα δώρα που έχεις να πάρεις, σκέψου αυτό: το ρομαντικό αυτό γεγονός κάνει τις single -και όμορφες- φίλες της νύφης να αναζητούν σύντροφο. Ως φίλος του ζευγαριού, θα σε τσεκάρει σίγουρα. Φόρεσε το καλό κουστούμι σου: οι άντρες με κοστούμια ραμμένα πάνω τους θεωρούνται πιο επιτυχημένοι και με περισσότερη αυτοπεποίθηση απ’ ό,τι όσοι φοράνε ρούχα του εμπορίου, σύμφωνα με βρετανική μελέτη.

05 / Σώσε Ζωές
Γίνε εθελοντής σε ένα τοπικό τρίαθλο (δες περισσότερα στη σελ. 108). Θα αφιερώσεις μόνο μία μέρα και είναι ένας εύκολος τρόπος για να γνωρίσεις και να εντυπωσιάσεις fit γυναίκες. Σε μελέτη του πανεπιστημίου Cornell, οι γυναίκες προτιμούσαν τους αλτρουιστές άντρες για σχέση αλλά και για one night stand.

06/ Ο Ηλιος με το Μέρος σου
Ο ήλιος φωτίζει τις καλύτερες πλευρές σου: οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να δώσουν τον αριθμό τους σε κάποιον μία ηλιόλουστη μέρα απ’ ό,τι μία συννεφιασμένη, διαπίστωσε γαλλική μελέτη. «Είναι πολύ κοινότοπο να της πιάσεις κουβέντα ξεκινώντας να λες πόσο ωραίος είναι ο καιρός, αλλά λέγοντας “δεν είναι καταπληκτικός αυτός ο ήλιος;”, θα είναι σαν να τον απολαμβάνετε μαζί» λέει η Hartman. Αυτή είναι η τέλεια τακτική γνωριμίας με γυναίκα στο πάρκο.

07/ Παίξε Μαζί της
Το να σου τρέχουν τα σάλια κοιτάζοντας το στρινγκ μπικίνι της δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να τη ρίξεις. «Οι γυναίκες δεν έχουν εμπιστοσύνη στους άντρες που το κάνουν αυτό. Νιώθουν ευάλωτες σε τέτοιες καταστάσεις στην παραλία όταν φοράνε ελάχιστα ρούχα» λέει η Hartman. Γι’αυτό προσκάλεσε εκείνη και τους φίλους της να παίξετε βόλεϊ ή κάποιο θαλάσσιο σπορ. Εάν η προσέγγισή σου είναι κοινωνική και όχι σεξουαλική, είναι πιο πιθανό να σου πει ναι.

” ΚΕΝΤΡΙΣΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ “

08/ Ασε τη να σε Οδηγήσει
Η νέα ατάκα σου: «Ξέρεις πώς θα πάω στο Μουσείο Τέχνης;». Σε γαλλική έρευνα, οι άντρες οι οποίοι ζήτησαν οδηγίες πριν δείξουν το ενδιαφέρον τους για μια γυναίκα είχαν σχεδόν πέντε φορές περισσότερες πιθανότητες να εξασφαλίσουν ραντεβού μαζί της. Πρότεινέ της ένα μέρος που είναι σε κοντινή απόσταση, ώστε να είναι βολικό και να αισθανθεί ασφαλής.

09/ Εξοπλίσου για την Παραλία
Οι γυναίκες αγαπούν τα κοκτέιλ, αλλά αν θες να προσφέρεις σε μια κοπέλα που μόλις γνώρισες ένα ποτό, η μπύρα ή το Perrier είναι οι καλύτερες επιλογές. «Το σφραγισμένο ποτό θα της φανεί ασυνείδητα πιο ασφαλές» σου εξηγεί η Hartman.

10/ Γίνε Cool
Ξέρουμε πόσο απολαμβάνεις να φοράς το χαβανέζικο πουκάμισό σου στις διακοπές. Ωστόσο, το 82% των γυναικών απεχθάνεται αυτά τα πουκάμισα, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Match.com. Το look που προτιμούν οι κυρίες: χακί βερμούδα, μία polo μπλούζα και γυαλιά aviator.

11/ Δάμασε το Θηρίο
Σε μία έρευνα του Remington, το 40% των γυναικών δήλωσε ότι το ιδανικό είναι να τριμάρεις τις τρίχες στο στήθος σου και όχι να τις ξυρίζεις. Χρησιμοποίησε μία ξυριστική μηχανή για να μειώσεις το μήκος τους.

12/ Αρχισε Μαθήματα Χορού
Ναι, με τα ρούχα του χορού μπορεί να μοιάσεις επικίνδυνα με τον Ricky Martin, αλλά όσοι τα φοράνε κάτι ξέρουν. «Οι σχολές χορού είναι γεμάτες από σέξι γυναίκες, που εντυπωσιάζονται από άντρες που ξέρουν να χορεύουν, άσχετα με το τι φοράνε» λέει η Brandy Engler, σύμβουλος σεξ στο L.A. «Η σάλσα είναι σέξι. Σε αυτόν το χορό, ο άντρας είναι ο αρχηγός κι ελέγχει το σώμα της γυναίκας με έναν πολύ ερωτικό τρόπο». Εξάλλου, μπορεί να γνωρίσεις τη γυναίκα των ονείρων σου στη σχολή.

13/ Δείξε τις Ικανότητές σου
«Οι άντρες συχνά κάνουν το λάθος να σχεδιάζουν ραντεβού σύμφωνα με όσα της αρέσει να κάνει» λέει η Engler. Η πιο έξυπνη στρατηγική: βγάλε την από την ασφάλειά της. Η Engler αναφέρει ένα από τα πρώτα ραντεβού με το σύζυγό της ως απόδειξη: «Με πήγε στη Σιέρα Νεβάδα, ένα μέρος που ποτέ δεν θα πήγαινα μόνη μου» θυμάται. «Στη συνέχεια, είπε ‘‘πάμε για ψάρεμα’’. Καθάρισε τα ψάρια, τα μαγείρεψε και φάγαμε μαζί. Είχε τόση αυτοπεποίθηση. Αυτά τα μικρά κατορθώματα αρρενωπότητας συναρπάζουν πραγματικά τις γυναίκες». Είσαι άσος στο τένις; Παίξτε μια μέρα μαζί. Είσαι καλός ψήστης; Φτιάξ’ της το καλύτερο BBQ .

“ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ”

14/ Δείξε την Ευαισθησία σου
Πηγαίνετε ραντεβού σε έναν κήπο. «Ετσι θα της δείξεις ότι εκτιμάς την αισθητική» λέει η Hartman. Σε γαλλική μελέτη, οι γυναίκες έβρισκαν έναν άντρα πιο γοητευτικό όταν βρίσκονταν σε περιβάλλον με λουλούδια.

15/ Ωρα για Πικ-νικ
Το πικ-νικ στο πάρκο είναι γλυκό, αλλά το πικ-νικ σε ένα απόμακρο μέρος είναι σέξι. Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου ένα κερί citronella για να απομακρύνεις τα έντομα.

16/ Βρέξε το T-shirt της
Εχεις να παίξεις με νεροπίστολα από μικρός και σου φαίνεται κάπως ανώριμο. Αλλά το καλοκαίρι μπορείς να παίξεις μαζί της και να διασκεδάσετε. «Ο ανταγωνισμός αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης και στους άντρες και στις γυναίκες» λέει η Engler. «Αυτό μπορεί να αυξήσει τη λίμπιντο, ειδικά στις γυναίκες». Ακόμα καλύτερα αν φοράτε και οι δύο λευκά T-shirt.

17/ Βγες εκτός σύνδεσης
Η δουλειά κατά τη διάρκεια των διακοπών σκοτώνει την οικειότητα μεταξύ σας. «Είσαι σαν να της λες ότι η δουλειά σου είναι πιο σημαντική από εκείνη» λέει η Hartman. Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις εντελώς, προσπάθησε να δουλέψεις όση ώρα κάνει ηλιοθεραπεία.

18/ Κάνε τη Φαντασίωσή της Πραγματικότητα
Αν μένετε μαζί και δεν έχετε κάτι ιδιαίτερο να κάνετε το σαββατοκύριακο, κοίτα λίγο την αυλή σου. Χρειάζεται καθάρισμα; «Αν δεν έχεις πρόβλημα να λερωθείς, οι δουλειές για τη συντήρηση του κήπου είναι σέξι – ο κηπουρός ήταν πάντα δημοφιλής γυναικεία φαντασίωση» σου λέει η Engler.

19/ Λάτρεψε το Σώμα της
Οταν την κοιτάς, πρέπει να της δείχνεις ότι τη θαυμάζεις. «Πες της ‘‘βγάλε την μπλούζα σου, θέλω να σε κοιτάξω’’ ή ‘‘ανέβασε λίγο τη φούστα σου’’ . Μετά δείξε της ότι σου αρέσει αυτό που βλέπεις» σε συμβουλεύει η Engler. «Οι γυναίκες ενστικτωδώς ανταποκρίνονται σε αυτές τις αντρικές κινήσεις, με την προϋπόθεση ότι τη θαυμάζεις πραγματικά».

20/ Κάντε Ακόμα Ενα Ταξίδι
Εχετε ήδη επισκεφθεί τις καλύτερες παραλίες του νησιού κι έχετε πάει σε κάθε εστιατόριό του. Θα αναρωτιέσαι «τι περισσότερο θα μπορούσε να θέλει;». Ακόμα ένα ταξίδι. Το 65% των ταξιδιωτών πιστεύει ότι οι ρομαντικές αποδράσεις θα ενισχύσουν τη σχέση τους, αποκαλύπτει έρευνα του Hotwire.com. Μία άλλη δημοσκόπηση διαπίστωσε ότι τα ζευγάρια που ταξιδεύουν μαζί έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή. «Τη στιγμή που μπαίνεις με μια γυναίκα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου θέλει να σε ρίξει στο κρεβάτι» λέει η Keesling. «Είναι ένα νέο, φιλόξενο μέρος και η ιδέα ότι μπορεί να σας ακούσουν να κάνετε σεξ είναι ερεθιστική».

21/ Κακόμαθέ την
Πριν κάνεις κράτηση για μια πτήση, ψάξε σε ένα ταξιδιωτικό site. Η ιστοσελίδα θα φτιάξει μία λίστα με τις διαθέσιμες πτήσεις, καθώς και τις διαθέσιμες κατηγορίες θέσεων για κράτηση. Αν έχεις χρηματική άνεση, μπορείς να ζητήσεις το πακέτο του μήνα του μέλιτος από την εταιρεία (σαμπάνια και δίσκος με φρούτα στην πρώτη θέση), ακόμα κι αν δεν είστε νεόνυμφοι.

22/ Ξέχνα τη για Μία Μέρα
Οι πολλές ημέρες μαζί μπορεί να τρελάνουν ακόμα και το πιο αφοσιωμένο ζευγάρι. Ετσι κανονίστε μία μέρα να κάνετε διαφορετικά πράγματα – για παράδειγμα, εκείνη μπορεί να πάει για ψώνια κι εσύ να κάνεις ένα σπορ. «Αντί να ξανασυναντηθείτε στο ξενοδοχείο, φρόντισε να βρεθείτε σε ένα εστιατόριο» λέει η Hartman. Με αυτόν τον τρόπο, η συνάντησή σας θα φανεί σαν ραντεβού και η επιστροφή στο ξενοδοχείο αργότερα θα είναι πολύ ερωτική.

23/ Κάν’ της Κομπλιμέντα για το Σώμα της
Αν η κοπέλα σου είχε προσέξει πολύ όλο το χειμώνα για να βγει στην παραλία, πες της πόσο ωραία δείχνει με το μαγιό της: «Η κοιλιά σου είναι τόσο επίπεδη!». Σε πρόσφατη βρετανική έρευνα, οι γυναίκες δήλωσαν ότι τα κομπλιμέντα βελτιώνουν τη διάθεσή τους περισσότερο κι από τη σοκολάτα.

“ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΣΕΞ “

24/ Ραντεβού στα Δοκιμαστήρια
Αν της ζητήσεις να πάτε μαζί να διαλέξετε μπικίνι, θα αρνηθεί σίγουρα (ο φωτισμός στα δοκιμαστήρια είναι σοβαρή απειλή για την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας). Γι’ αυτό ζήτησέ της να έρθει μαζί σου, για να ψωνίσεις εσύ καινούργιο μαγιό. Πριν πάτε, βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει καταστήματα, όπου τα δοκιμαστήρια δεν έχουν πολύ κόσμο. «Αν θαυμάζει το σώμα σου, επωφελήσου: άρχισε να τη φιλάς» προτείνει η Hartman. «Στη συνέχεια δες πώς θα αντιδράσει αν την αγγίξεις». Η συμβουλή της Hartman: περιορίσου στη στοματική διέγερση, γιατί η διείσδυση είναι δύσκολο να συμβεί γρήγορα και αθόρυβα.

25/ Πάρε Master στο Σεξ στην Πισίνα
Η πισίνα δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να πειραματιστείς. Περιορίσου σε αυτές τις τρεις στάσεις: (1) Στάσου όρθιος μες στην πισίνα μέχρι τις κλείδες. Εκείνη ακουμπά στον τοίχο και μπαίνεις μέσα της. (2) Πάνω στη σκάλα. Εκείνη κάθεται στα σκαλάκια, εσύ στέκεσαι μπροστά της. (3) Στα τέσσερα. Εκείνη σκύβει στην ξαπλώστρα, εσύ στέκεσαι πίσω της. «Φρόντισε η κίνησή σου να είναι αργή και ομαλή» σε συμβουλεύει η Keesling. Αυτό ελαχιστοποιεί την ποσότητα του νερού που μπορεί να εισέλθει στο εσωτερικό του κόλπου της και να παρασύρει το φυσικό λιπαντικό της. Αν χρειάζεσαι λιπαντικό, διάλεξε ένα με βάση τη σιλικόνη.

26/ Σεξ από το Διάστημα
Σημείωσε αυτές τις ημέρες στο ημερολόγιό σου: 10, 11 και 12 Αυγούστου. Τότε θα είναι ορατές στο Βόρειο Ημισφαίριο οι Περσείδες, η βροχή μικρών μετεωριτών. Τότε πρέπει να πας με την κοπέλα σου για κάμπινγκ, λέει η Hartman. Απλώστε μία κουβέρτα, δείτε τους μετεωρίτες και κάντε σεξ σαν να μην υπάρχει αύριο.

27/ Βρες το Θερμοστάτη της
Υπάρχει τρόπος να ανανεώσετε τη σεξουαλική ζωή σας: όσο διεγείρεις την κλειτορίδα της, άλειψέ τη με λίγο ψυκτικό λιπαντικό. Λίγα λεπτά αργότερα άγγιξέ τη σε εκείνη την περιοχή με μία ζεστή πετσέτα. «Η μεταβολή της θερμοκρασίας είναι πολύ ερεθιστική» εξηγεί η Hartman.

28/ Παίξε με Ασφάλεια στον Πάγο
Αγγίζοντάς τη με ένα παγάκι στις ρώγες θα την ερεθίσεις χωρίς να χρειαστεί να την αγγίξεις στην κλειτορίδα. Αντιθέτως, αγγίζοντάς τη με πάγο στην κλειτορίδα θα τη σοκάρεις περισσότερο απ’ όσο θα την ερεθίσεις. Αν, όμως, επιμένεις, ρίξε στα παγάκια λιπαντικό σιλικόνης πριν την αγγίξεις σε αυτήν την ευαίσθητη περιοχή, σε συμβουλεύει η Hartman. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνεις πιο ήπια την αλλαγή της θερμοκρασίας.

29/ Κλείσε το AC
Κλείσε το κλιματιστικό, τα παράθυρα και τους ανεμιστήρες και κάντε κυριολεκτικά καυτό σεξ. «Βλέποντας τον ιδρώτα του συντρόφου σου ερεθίζεσαι» λέει η Hartman. Ακόμα κι αν ξέρεις ότι ιδρώνει γιατί το δωμάτιο είναι ζεστό, υποσυνείδητα σκέφτεσαι ότι ευθύνονται οι καταπληκτικές επιδόσεις σου.

30/ Μη Μένεις στα Ιδια
Το σεξ σε μία αιώρα ή σε μία κούνια είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις ακόμα πιο έντονο. «Για την αιώρα, η στάση κουτάλι είναι η καλύτερη. Αν κάθεστε και οι δύο στο πλάι, δεν καμπυλώνει πολύ η πλάτη σας» λέει η Hartman. «Στην κούνια είναι πιο εύκολο να είναι η γυναίκα από πάνω. Ακόμα κι αν το σεξ καταλήξει σε απόλυτη αποτυχία, θα επωφεληθείτε και οι δύο. Το να είσαι δημιουργικός προσπαθώντας να κάνεις νέα πράγματα σε περίεργα μέρη ή νέες στάσεις είναι διασκεδαστικό» υποστηρίζει η Hartman.

Φωτογραφίες: Carlos Nunez

Πηγή: menshealth.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *