27/07/2024

Το διαβάζετε πρώτοι: ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ !

6

Το διαβάζετε πρώτοι: ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ !

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Θα λειτουργήσει επίσημα το Κολυμβητήριο ΛουτρακίουΣτο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα γίνει εισήγηση  για λειτουργία του Κολυμβητηρίου.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές τη λειτουργία προτίθεται να αναλάβει  ο Δήμος για τα επόμενο 2 χρόνια.

Έτσι αφού θα στελεχωθεί με υπαλλήλους δε θα υπάρχει πρόβλημα για την αδειοδότηση, άρα και για επίσημη αξιοποίηση του Κολυμβητηρίου Λουτρακίου.

Είναι απορίας άξιο το πως ο νέος Αντιδήμαρχος  Αθλητισμού – Πολιτισμού Γ. Κακούρος έσκυψε πάνω από το πρόβλημα και έδωσε ουσιαστική λύση σε συντομότατο χρονικό διάστημα, ενώ ο προκάτοχός του δεν μπόρεσε να βρει λύση παρά μόνο προφάσεις.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

6 thoughts on “Το διαβάζετε πρώτοι: ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ !

  1. Καιρός ήταν να δοθεί λύση ένα μεγάλο μπράβο στον Αντιδήμαρχο!

  2. ΤΟ ΧΑΨΑΜΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΚΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

  3. Επιτέλους η Δημοτική Αρχή Λογοθέτη συνειδητοποίησε την σημασία αυτού του στολιδιού του Λουτρακίου. Επιτέλους κατάλαβαν ότι είναι αμαρτία να μένει ανεκμετάλλευτη μια τέτοια επένδυση. Κάλλιο αργά παρά ποτέ

  4. Εσύ Μήτσο ακόμα και αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και πεις καλή κουβέντα στο τέλος πάλι κατηγορείς. Δεν ήταν τόσο απλό να λειτουργήσει το κολυμβητήριο, αν ήταν απλό θα το είχε τελειώσει ο Γκιώνης

  5. μακαρι να ξεκινησει το κολυμβητηριο…αθλουνται τοσα παιδια…βεβαια ειναι πολυ πολυεξοδο λογω του οραματος του γκιωνη ο οποιος ηταν πολυ large με τα χρηματα μας…αλλα μην ξεχνατε οτι ο κακουρος ο αντιδημαρχος προερχεται απο τον αθλητισμο και απο την ημερα που ανελαβε εχει κανει απειρα ραντεβου με τους φορεις που σχετιζοντε με το κολυμβητηριο…(ειμαι γονιος και προερχομαι απο τοπικο αθλητικο συλλογο και το γνωριζουμε καλα)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *