27/07/2024

Το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στο Λουτράκι γέμισε κόσμο και μουσική

3

Το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στο Λουτράκι γέμισε κόσμο και μουσική

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στο Λουτράκι γέμισε κόσμο και μουσική​Ίσως πρώτη φορά στην ιστορία του το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στο Λουτράκι γνώρισε τέτοια προσέλευση θεατών. 


Την Δευτέρα 12 Μαΐου το βράδυ, σε ένα κατάμεστο συνεδριακό η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου με την Φιλαρμονική Λουτρακίου έδωσε μια μοναδική παράσταση υψηλών καλλιτεχνικών προδιαγραφών και πέρα από τα στενά τοπικά δεδομένα. 


Πρόκειται κατά κοινή παραδοχή όλων για μια από τις καλύτερες παρουσιάσεις της Φιλαρμονικής και του Μουσικού Σχολείου. 

Το παρατεταμένο και έντονο χειροκρότημα του κόσμου που κατέκλυσε το Αλεξάνδρειο αποτέλεσε την καλύτερη επιβράβευση για τους συντελεστές της παράστασης. 


Ευχάριστη έκπληξη για τον κόσμο η παρουσία του Μουσικού Σχολείου. 


Ένα σχολείο πρότυπο για την περιοχή μας, ένα σχολείο που όλο και περισσότεροι συμπατριώτες μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και που ισχυροποιεί την παρουσία του πλέον για τα καλά στην περιοχή. 


Η χορωδία ανέδειξε την δουλειά που γίνεται εκεί καθώς και το υψηλό μουσικό του επίπεδο.


Παρουσιαστής της μοναδικής αυτής βραδιάς ήταν ο κ Αλέξης Κωστάλας φίλος και θαυμαστής της Φιλαρμονικής Λουτρακίου και πλέον και του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου.


Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις τόσο των συντελεστών όσο και των απλών θεατών μετά την παράσταση :


Πελοπίδας Μαυρόπουλος : Η συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Κορίνθου αποτέλεσε πρόκληση αλλά και μεγάλη τιμή για την Φιλαρμονική μας. Σήμερα τα παιδιά με το χειροκρότημα του κόσμου έλαβαν την επιβράβευση που τους αξίζει για τις προσπάθειες και τους κόπους των προηγούμενων ημερών. Συγχαρητήρια σε όλους. Προσβλέπουμε και σε μελλοντική συνεργασία ανάμεσα στην Φιλαρμονική μας και το Μουσικό Σχολείο Κορίνθου.


Αλέξης Κωστάλας : Ήταν μακράν η καλύτερη συνεργασία της Φιλαρμονικής Λουτρακίου που έχω παρουσιάσει ποτέ.Πρέπει να επαναληφθεί !!!! Ελπίζω σε ανανέωση του ραντεβού μας στην καλοκαιρινή πανσέληνο 


Αριστέα Πελένη : Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ξαφνιάζοντας μας ευχάριστα για άλλη μια φορά με το κουράγιο τους και το πνεύμα συνεργασίας που έδειξαν. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους δασκάλους τους για το έργο τους.


Θεμιστοκλής Μακαντάσης : Ευχαριστούμε τους γονείς που υποστηρίζουν και εμπιστεύονται τα Μουσικά Σχολεία. Δίνουν έτσι μεταξύ άλλων στα παιδιά τους την μοναδική ευκαιρία να είναι αισιόδοξα και να χαμογελούν


Παναγιώτης Καίσαρης : Μοναδική εμπειρία. Μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις παίρνουμε κουράγιο να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για τα παιδιά. Πολλά μπράβο στα παιδιά και σε όλους τους συντελεστές της αποψινής βραδιάς.


Κώστας Αυγερινός : Έχω συνοδεύσει πολλές φορές χορωδίες αλλά η αποψινή βραδιά έκρυβε μία μαγεία που δύσκολα συναντάς αλλού. Τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους σε αυτή την προσπάθεια και πήραν άξια το χειροκρότημα του κόσμου.


Nastasia Mihalopoulou : Καταπλήξατε!!! Συγχαρητήρια χίλιες φορές στα παιδιά και στους καθηγητές


Παναγιώτα Αντωνίου : Ήταν μια υπέροχη συναυλία, εύχομαι να έχει συνέχεια αυτή η άψογη συνεργασία.


Γιάννης Αλεξανδρής : Φανταστική η σύμπραξη της Φιλαρμονικής με το Μουσικό Σχολείο. Τέλεια η ατμόσφαιρα στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο.


Antrew Antoniou : Συναρπαστική η μουσική βραδιά στο Αλεξάνδρειο. Εξαιρετική η Φιλαρμονική Λουτρακίου και η χορωδία του Μουσικού Σχολείου


Aris Didaskalou : Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας.


Βασιλική Τασίνου : Τέλεια η βραδιά. Νιώθω ότι τα καλλίτερα έρχονται και τα περιμένουμε με αγωνία 


Rafaella Kaisari : Τέλεια ήταν !!!!


Maria Rapti : Μπράβο σας παιδιά, πάντα καταπληκτικοί, πάντα με εκπλήξεις και ικανοί να ξεσηκώνετε το κοινό.


Roula Vortelinou : Μοναδική μουσική βραδιά. Συγχαρητήρια στο Μουσικό Σχολείο Κορίνθου και στην Φιλαρμονική !!!


Tasos Sakellariou : Απλά καταπληκτικοί…. Συγχαρητήρια σε όλους.


Giannis Gartzios : Υπερθέαμα !!! Μπράβο σε όλους.


Alfa Centauri : Συγχαρητήρια σε όλους για την εκδήλωση και ειδικά στον captain Jack Sparrow πολύ εμπνευσμένη παρουσίαση.


Lia Doschori : Νιώθουμε πολύ περήφανοι που έχουμε στον τόπο μας όλους εσάς που γαληνεύετε την ψυχή μας με την μουσική σας και μας προσφέρετε όραμα και ελπίδα

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

3 thoughts on “Το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στο Λουτράκι γέμισε κόσμο και μουσική

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *