Το αδιαχώρητο στo ξεκίνημα του Π. Παύλου

6

Το αδιαχώρητο στo ξεκίνημα του Π. Παύλου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Παύλος Παύλου υποψήφιος δήμαρχος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων

Με μια πρωτοφανή και εντυπωσιακά μεγάλη συγκέντρωση, παρουσία των υποψηφίων του συνδυασμού, συνεργατών και πλήθους πολιτών από όλα τα διαμερίσματα του Δήμου οι οποίοι ανταποκρίθηκαν μαζικά στην πρόσκληση, γεμίζοντας ασφυκτικά το Ξενοδοχείο Μαντάς – με αποτέλεσμα αρκετοί να παρακολουθήσουν την ομιλία από τα μεγάφωνα που είχαν στηθεί στον χώρο έξω από το ξενοδοχείο – ο Παύλος Παύλου έδωσε και επίσημα το έναυσμα για την «εκκίνηση» της υποψηφιότητάς του ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση”.

Ο Παύλος Παύλου ανέλυσε διεξοδικά και με συγκεκριμένα στοιχεία τους λόγους της σημερινής κατάστασης στο Δήμο μας και παρουσίασε τις βασικές θέσεις της παράταξης της οποίας ηγείται για την επόμενη μέρα. Καταδίκασε μεταξύ άλλων την προσπάθεια τοποθέτησης διαχωριστικών γραμμών και τόνισε σαν βασική προτεραιότητα του τη διασφάλιση της ενότητας όλων των Δημοτών. Εντύπωση προκάλεσε ακόμα ότι έδωσε – από τώρα – σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις σε όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας.

Σημειώνεται, τέλος, ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε ένα πολύ πρωτότυπο βίντεο με ένα δείγμα των πολλών μικρών και μεγάλων έργων της Αδέσμευτης Δημοτικής Κίνησης που άλλαξαν την εικόνα του Δήμου, βίντεο που προκάλεσε τον ενθουσιασμό των παρισταμένων.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους φίλους και συνεργάτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τόσο τους παλιούς που έμπρακτα ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στην παράταξη μας, όσο και τους νέους που συστρατεύονται μαζί μας για να επιτύχουμε, όλοι μαζί, αυτό που όλοι οι Δημότες μας επιτακτικά ζητούν: Ανάκαμψη τώρα!

Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση

Παύλος Γ. Παύλου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

6 thoughts on “Το αδιαχώρητο στo ξεκίνημα του Π. Παύλου

  1. απο τους αγιους ποιους ειχαι ρε παιδια απο το καλαμακι εκτως απο τους ιδιους γραφικους του 2010 απο την περαχωρα??????????????????????

  2. πουνε ο λουκας ωεω πουνε ο λουκας

  3. να σου πω εγώ ποιος ήταν από το Λουτράκι? Ένας συνδικαλιστής του Λογοθέτης που έκοβε βόλτες απ’ έξω και ρουφιάνευε στους δικούς του απ’ τηλέφωνο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *