15/07/2024

Τους απαγόρευσαν το σεξ γιατί έκαναν… φασαρία αφού οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία 20 φορές

0

Τους απαγόρευσαν το σεξ γιατί έκαναν… φασαρία αφού οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία 20 φορές

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Πέντε βράδια την εβδομάδα σεξ μάλιστα στο… κόκκινο. Ένα ζευγάρι έκανε θόρυβο και οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία 20 (!) φορές. Η πληροφορία πως ζήλεψαν ελέγχεται…

Η 34χρονη Τζέσικα Έιντζελ και ο 45χρονος Κόλιν ΜακΚένζι είναι οι πρωταγωνιστές της ιστορίας. Πέντε βράδια την εβδομάδα έκαναν επί ώρες σεξ. Έκαναν και θόρυβο, τόσο ώστε να αναγκάσουν τους γείτονές τους να καλέσουν την αστυνομία. Όχι μια αλλά 20 φορές σύμφωνα με τη Sunday Mail.

“Ξεπεράσαμε το όριο της ηχορύπανσης σε τέτοιο βαθμό που μας συνέλαβαν και μας έβγαλαν έξω από το ίδιο μας το σπίτι και μας είπαν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε σεξ”, δήλωσε η 34χρονη Αυστραλή. Ο σύντροφός της, παραδέχθηκε στην Sunday Mail ότι οι ερωτικές τους συνευρέσεις είναι κάπως “θορυβώδεις” και πρόσθεσε: “κυρίως η Τζέσι”.

Η αστυνομία της περιοχής εξέδωσε την εντολή αποχής για το ζευγάρι βάσει του νόμου περί ηχορύπανσης. Πρόκειται για την πρώτη εντολή αυτού του είδους που εκδίδεται στην πολιτεία της Νότιας Αυστραλίας. Αν την παραβούν, θα πληρώσουν πρόστιμο.

“Η αστυνομία είχε κληθεί νωρίτερα το ίδιο βράδυ, επομένως όταν την ξανακάλεσαν πήρε μέτρα για να διασφαλίσει ότι οι γείτονες θα κοιμόντουσαν καλά τη νύχτα”, δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας Τρέβορ Λόβγκροουβ.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *