23/04/2024

VIDEO Τοποθετήσεις Νέο Λύκειο Λουτρακίου. Δήμαρχος, Γ. Κακούρος, Γ. Δέδες, Μ. Πρωτοπαππά, Γυμνασιάρχης Ι. Σκορδυλάκης

6

Τοποθετήσεις Νέο Λύκειο Λουτρακίου. Δήμαρχος, Γ. Κακούρος, Γ. Δέδες, Μ. Πρωτοπαππά, Γυμνασιάρχης Ι. Σκορδυλάκης

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

ΜικρογραφίαΑυτή τη φορά η αίθουσα δεν ήταν κατάμεστη από κόσμο ίσως επειδή το θέμα δεν είχε αρνητική χροιά ίσως επειδή δεν έχει σημασία η αναγγελία της ένταξης στο ΕΣΠΑ, αλλά η υλοποίηση.

Η ενημέρωση για το νέο Λύκειο Λουτρακίου ξεκίνησε από μια σύντομη εισαγωγή του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ Γ. Δέδε, στη συνέχεια ακολούθησε η τοποθέτηση του κ Γ. Κακούρου ( Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού – Περιβάλλοντος).

Ο κ Δήμαρχος επέλεξε να καθίσει μαζί με το κοινό στα έδρανα του Συμβουλίου και όχι στις θέσεις του Προεδρείου και από εκεί έκανε τη δήλωσή του.

Παρούσα ήταν η δημοτική Σύμβουλος – εκπαιδευτικός κ Μ. Πρωτοπαππά που έδωσε τα εύσημα για το εγχείρημα θεωρώντας ότι τα καλά πρέπει να επιβραβεύονται ανεξάρτητα από αντιπολιτευτικές απόψεις. Αυτό που οραματίστηκε ήταν ένα νέο λύκειο και στους Αγ. Θεοδώρους.

Ο κ Π. Φίλης ήταν επίσης παρών, αλλά έκρινε ότι δεν είχε κάτι να προσθέσει, κρίμα γιατί σήμερα και μπαταρία είχαμε και χώρο στο  memory card και θέλαμε να ικανοποιήσουμε την ανάγκη για δημοσιότητα και του κ Φίλη και του κ Γ. Δέδε που παραπονούνται για επιλεκτικά ελλειπή προβολή του έργου τους. Τον κ Δέδε πιστεύω ότι τον καλύψαμε επαρκώς. Εκείνος μας δυσκόλεψε ώσπου να μας καλύψει με τις απαντήσεις του που μπορείτε να τις δείτε εδώ και αφορούν τη θέρμανση και τις τουαλέτες του υπάρχοντος σχολείου.

Πότε θα λειτουργήσει το νέο Λύκειο; Υπολογίζεται ότι θα λειτουργήσει σε 23 μήνες εκτός απροόπτου.

Τον λόγο πήρε και ο Διευθυντής του Γυμνασίου Λουτρακίου κ Ι. Σκορδυλάκης , ιδιαίτερα συγκινημένος που είδε ένα όνειρό του να παίρνει σάρκα και οστά. Ακούσαμε στο video και την ιστορία για τα 2 τούβλα. Ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι και οι 2 Αντιδήμαρχοι που βρίσκονταν στη θέση του Προεδρείου ήταν μαθητές του κ Σκορδυλάκη και να που σήμερα έφτασαν να ανακοινώνουν κάτι που ονειρευόταν από καιρό εκείνος.

Δείτε το videο:

[youtube=http://youtu.be/pIMgmPUfOuM]

 

 

 

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

6 thoughts on “VIDEO Τοποθετήσεις Νέο Λύκειο Λουτρακίου. Δήμαρχος, Γ. Κακούρος, Γ. Δέδες, Μ. Πρωτοπαππά, Γυμνασιάρχης Ι. Σκορδυλάκης

  1. ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΛΙΜΜΕΝΟ ΚΛΑΜΜΕΝΟ ΥΦΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΛΕΣ ΜΕ ΚΛΑΨΑ! ΕΛΕΟΣ!

  2. Στο δημοτικό της κας Φωτεινής φυτεύτηκαν δέντρα, φτιάχτηκαν κήποι και ένα σύστημα ποτίσματος δεν αξιοθήκατε να βάλετε κάθε χρόνο κόβετε κι ένα δέντρο που μαραίνεται. Δεν είναι μόνο να φτιάχνετε πρέπει και να τα συντηρείτε.

  3. Χα,χα,χα, φιλε Γιωργο,συμφωνω μαζι σου για το χιλιοκλαμμενο υφος του….!!!!

  4. Πιο μακρια δεν το φτιαχνατε???Με τι μεσο μεταφορας θα ερχονται οι μαθητες,το σκεφτηκατε???

  5. Η ονομαστικη παρουσιαση των παρευρισκομενων,αληθεια τι νοημα ειχε??? Προπονειται για τηλεπαρουσιαστης????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *